Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lefeküdhetek már a barátommal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdhetek már a barátommal?

Figyelt kérdés
Már nagyon kívánom őt, de nem szeretném, hogy r*b*ncnak, vagy valami k*rv*nak nézzenek. Óvodás korunk óta ismerjük egymást, 3 éve járunk, mindketten 15 évesek vagyunk. Szerintetek nem lenne túl korai?
2014. júl. 12. 22:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
3 éve jártok és most vagytok 15 évesek? 12 éves korotok óta jártok? o.o
2014. júl. 13. 01:34
 12/18 A kérdező kommentje:
Igen.
2014. júl. 13. 07:55
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha még szóba sem került a petting sem, akkor nem. Pancserkodás lenne belőle és elszúrná "az első" élményét. Előbb ismerkedjetek meg egymás testével. Próbáljatok lépcsőfokokat felállítani, és azokon végiglépkedni, mi is így csináltuk a barátnőmmel. Közben fokozatosan megismeritek a másikat, hogy mit szeret, mit nem szeret, hol vannak az erogén zónái, hol csikis, satöbbi. A szex idejének nem az a mérője, hogy mennyi ideje vagytok együtt. Az sem, hogy mennyi idősek vagytok. Van, aki már 15-16 éves korában készen áll rá, van aki 20 évesen se.

Abból, amit írtál, ezt én nem tudom eldönteni, de az a tanácsom, hogy adjatok magatoknak még időt. Pettingeljetek sokat, sokszor, ha a barátod is 15 éves, akkor most éppen a kielégíthetetlen kanos korszakát éli (tapasztalat :D). Egy pasit nem csak egy 3.14na és a saját keze tudja kielégíteni... legyetek kreatívak ;)

2014. júl. 13. 09:33
 14/18 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi :D
2014. júl. 13. 09:48
 15/18 zsani123 ***** válasza:
nem korhoz kötött:)ha készen leszelrá,azt ugyis csak te érzed.nem más, ugyhogy ne más véleményére adj,hanem hogyakarod.e. ha te 15évesen találtad meg azt a srácot akinek te odaakarod adni a szüzességed,akkor nyugodtan.csak ne bánd meg,és védekezzetek!:)..de egyébként petting nem hülye ötlet:D utána könnyebb lesz hogy hogyan tovább..de az hogyha más emberek véleményemiatt nem fekszel le vele,azbutaság:) nem is szabadna más véleményének érdekelnie,ha te szereted öt.
2014. júl. 14. 11:12
 16/18 anonim ***** válasza:

Hát igazából ha szeretitek egymást szerintem elfogadható...de csak akkor feküdj le vele ha nem csak magadnak, hanem neki is örömet szeretnél okozni! mond meg, hogy a legnagyobb kincsed szeretnéd neki adni, de csak akkor ha elfogadja ezt tőled! ne az ösztönök miatt kezdjetek bele hanem az érzelmek miatt...az ösztönök irányíthatnak közben de ne ebből induljatok ki szerintem :)

21F

2014. júl. 14. 11:33
 17/18 anonim válasza:
Korai? Lehet, hogy igen.. de a mai lányok koránérőek. Én például 15 évesen nem gondoltam ilyenekre, 19 évesen volt az első. Minden csak attól függ, hogy szereted-e, ne foglalkozz azzal, hogy mások mit fognak gondolni vagy mondani. Ha ő akarja, te akarod akkor miért ne. Utána nem kell szétkürtölni, dicsekedni vele, elég ha ti ketten tudjátok s boldogak vagytok. Vigyázz azért magadra, s mindenképp védekezzetek megfelelően. 20/L
2014. júl. 14. 15:21
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már beszéltem vele :)
2014. júl. 14. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!