Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdhetek már a barátommal?
Ha még szóba sem került a petting sem, akkor nem. Pancserkodás lenne belőle és elszúrná "az első" élményét. Előbb ismerkedjetek meg egymás testével. Próbáljatok lépcsőfokokat felállítani, és azokon végiglépkedni, mi is így csináltuk a barátnőmmel. Közben fokozatosan megismeritek a másikat, hogy mit szeret, mit nem szeret, hol vannak az erogén zónái, hol csikis, satöbbi. A szex idejének nem az a mérője, hogy mennyi ideje vagytok együtt. Az sem, hogy mennyi idősek vagytok. Van, aki már 15-16 éves korában készen áll rá, van aki 20 évesen se.
Abból, amit írtál, ezt én nem tudom eldönteni, de az a tanácsom, hogy adjatok magatoknak még időt. Pettingeljetek sokat, sokszor, ha a barátod is 15 éves, akkor most éppen a kielégíthetetlen kanos korszakát éli (tapasztalat :D). Egy pasit nem csak egy 3.14na és a saját keze tudja kielégíteni... legyetek kreatívak ;)
Hát igazából ha szeretitek egymást szerintem elfogadható...de csak akkor feküdj le vele ha nem csak magadnak, hanem neki is örömet szeretnél okozni! mond meg, hogy a legnagyobb kincsed szeretnéd neki adni, de csak akkor ha elfogadja ezt tőled! ne az ösztönök miatt kezdjetek bele hanem az érzelmek miatt...az ösztönök irányíthatnak közben de ne ebből induljatok ki szerintem :)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!