Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megbízni a barátomban?
Első: vakon bízni senkiben nem szabad!
Sztem ne rendezz jelenetet vagy hasonló, mert az lesz a vége h megérzi h te úgy gondolod ő bizony megcsal majd téged, így úgy lesz vele h akkor felesleges hűségesnek lennie, úgysem bízol benne. Ha szeret nem fog megcsalni.
Először is ha szeret akkor nem teszi meg..ha mégis megteszi örülj neki, hogy most derült ki róla és nem akkor amikor már sok sok éve együtt jártok, vagy komolyabb a kapcsolat...
Ha ezen fogsz agyalni, biztos hogy bekövetkezik...Amire sokat gondolsz általában megtörténik..
Én nem azt mondom, hogy benne bízz, mert az alap, hanem hogy magadban bízz...Biztosan szép, okos jó csaj vagy, ezt tudnod kell..Ha jó vagy mé kellene neki más nő...Ha te vagy a legjobb dolog az életében mért kellene neki más?
Lehet hogy pasiból van..és? Nem minden pasi állat...
Lehet a te barátod se...Bízz magadban elsősorban, és benne..Ha nem adott okot eddig a bizalmatlanságra, ne cseszde el..
Szurkolok Nektek...De ne görcsölj... Biztos a régi tapasztalatok beszélnek belőled, de nem minden pasi egyforma...
Nekem 6 éve van barátom, és hiába hogy férfi, hiába hogy nem vagyok egy bomba nő, de neki én vagyok a legjobb, és én is tudom magamról, hogy jó vagyok, szép vagyok, és nem talál nálam jobbat...Sok múlik a hozzáállásodon..:)
Sok sikert:)
Kicsit hosszú lettem:D
Szerintem is egy esélyt megérdemel:)
Itt vagyok én, minden csajra rámásztam, akire csak lehetett, aztán összejöttem a barátnőmmel,meghallotta h milyen vagyok vagyis voltam ki volt akadva, h mi lesz ha távkapcsba kerülünk,aztán egyszer nem csaltam meg,mert szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!