Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki érti nőket? Elsősorban a hölgyek jelentkezését várom vagy válaszát, hogy megértsem őket.
A nem volt még soha normális párkapcsolatod az mit jelent? Azért rövidebb,komolytalan kapcsolatod volt?
Vagy abszolúte tapasztalatlan vagy a nőkkel szemben?
Mert ha nem volt még semmilyen kontaktusod, akkor bizony nagyon nehéz dolgod van.
Én azt mondom, hogy a társkeresőkön nagyon nehéz ismerkedni, mert sok a kamu ember, és az idióta...
Próbálj inkább ismerkedni más helyeken.Járj el sportolni,fesztiválokra,kiállításokra, legyél többet baráti társaságokban.
Hm...Első olvasatra, én azt érzem az írásodból, hogy görcsösen párkapcsolatot akarsz, és ezt visszatükrözi a kisugárzásod...
Vedd lazábbra a dolgot. Járj nyitott szemmel, de ne gondolj folyton arra, hogy nincs senkim 29 éves vagyok családot akarok, legyen már barátnőm.....
Én ezt tapasztalatból írom neked.
18 évesen már irtó szarul éreztem hogy nincs pasim... elkezdtem vadul ismerkedni. 19 évesen nagy nehezen, sorozatos visszautasítás után lett egy pasim. 4 hónap után elhagyott, miután elvette a szüzességem. Ez után 4 hónappal lett egy másik kapcsolatom, ami 10 hónapig tartott.... ennek is elég csúnya vége lett.
23 évesen, 2 év egyedüllét után bekattantam, hogy egyedül maradok vénlány leszek stb... regisztráltam egy társkeresőre is. Jó pár randim volt. Illetve 3 rövidebb kapcsolatkezdeményem is, amit azért nem lehet ténylegesen párkapcsolatnak nevezni... Amint 1 hónap után véget ért az egyik, mentem és görcsösen néztem a profilokat, megszámlálhatatlanul sok visszautasítást kaptam ...A másik rövid kapcsolat 1,5 hónap után ért véget.. megint csak mentem keresgélni... a harmadik már 3 hét után fuccsba ment:D.. Mindez 4 hónap alatt. Gondolhatod mennyire ki voltam akadva. Akkor a 3 hetes után azt mondtam hogy elég volt, le van szarva az egész....többet nem léptem be a társkeresőre, nem keresgéltem, hanem a tanulással foglalkoztam, a vizsgáimra készültem, barátnőztem....olvastam, neten játszottam, és a hobbimnak éltem. Ez így ment 2 hónapig. Amikor is kaptam egy email értesítőt, hogy valaki üzent a társkeresőn. Elkezdtünk ismerkedni, lazán álltam a dologhoz. Úgy voltam vele, ha sikerül sikerül, ha nem , nem. Randira hívott. 18 nap ismerkedés után találkoztunk. Azóta 4 év telt el. Házasok vagyunk már, és tervben van az első baba is.
Ezt azért írtam le neked, hogy rájöjj, túl görcsös vagy, amit mások is látnak rajtad....engedj ki egy kicsit.
Az életben sok visszautasítást kap az ember, ahogy velem is megtörtént ez... de nem szabad hagyni, hogy ez túl mély sebeket üssön, hatással legyen rád, a személyiségedre, a viselkedésedre. Nehéz, ezt aláírom, de tudatosítanod kell magadban, hogy ha valaki visszautasít, akkor le kell rázni, és menni tovább, lazán állni a dologhoz, és eljön majd a te időd is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!