Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozhatott valami vagy megunt?
Leírnám még egyszer a kérdést mert abban az időben írtam amikor nincsen sok válaszoló, ezért elnézést kérek de még mindig nem nyugodtam meg és szeretnék válaszokat:
A barátommal immár 8 hónapja együtt vagyunk. Ő 24 én pedig 20 éves vagyok. Eddig a 8 hónap alatt mindig úgy volt hogy mivel ő hétfőtől péntekig folyamatosan dolgozik, én pedig egyetemre járok, így szombat-vasárnap mindig együtt voltunk. Most közelebb költöztünk a családommal hozzá, és egyben a munkahelyéhez közel is. Mivel így neki közelebb van bejárni dolgozni így úgy beszéltük meg, hogy hétköznaponként 3-4 napot itt alszik nálunk és innen megy dolgozni, miközben én suliba megyek. Most viszont felvetette/vagyis mondta, hogy így hétvégenként akkor nem mindig kellene együtt lennünk, hogy a barátaival és a családjával is együtt lesz mert éjszakánként úgyis többet vagyunk együtt, maximum nem lesz annyi sok nappali program. Hirtelen nekem nagyon szarul esett, nem tudtam mire vélni, zavarok vagy túl sok leszek így neki? nem értem, mert eddig olyan jók voltak azok a hétvégék is és mindig nagyon vártam. Vélemények? Szerintetek megunhatott vagy mi lesz? :( bocsi ha hosszúra sikerült és örülök ha válaszol valaki
köszönöm
20/L
Szerintem megunt. Lépj tova!
23/LS
első: nem olyan egyszerű az ha az életednél is jobban szereted!
harmadik: pontosan így csináltuk eddig ahogy leírtad, ezért sem értem a dolgot
komolyan kezdek kétségbe esni :'(
20:46-os vagyok.
Ez a rendszeres dolog egyébként nálunk is működik,sőt én ragaszkodom hozzá így itthon sincs probléma belőle,se náluk nem érzik úgy ,hogy hanyagolva vannak,igaz mi a hétvégéket töltjük itt vagy ott, de a hétköznapok egyenlőre másképp nem megoldhatóak, ráadásul a baráti társaság is így van sokszor összehívva, vagy úgy szervezünk közös programokat.
Hát ha így csináltátok, hogy mindenhol egy kicsit figyelembe véve mindig mindenkinek a kívánságait és így sem megy, akkor sajnos nem tudok mit tanácsolni:(
Próbálj meg vele beszélni, elmondani mennyire bánt , te neked így nem jó, változtak e az érzései és dűlőre jutni.
Ez nem normális dolog, ha valakti szeretsz mindig vele akarsz lenni, és így hogy egséz hétvégéket nem találkoztok... Én biztosan szakítanék, ne hayjad már hogy ennyire "mellékes" legyél neki... ottalszik nálad hétköznaponként, szex megvan neki, és így a nappali programoakt is lespórolhatja...
Bocsi, de nekem ez jött le :( Lehet, hogy nagyon nehéz, de előszöris beszéld emg vele, lehet kompromisszum, pl hogy hétköznao mondjuk 2 napot vagytok eggyütt (bár én már aztse viselném el ha alkudozni kell ilyenen) de én megmondom őszintén, szakítanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!