Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek barátnőm már megunt engem? (többi lent)
3.5 éve vagyunk együtt, én vettem el a szüzeségét, még más fiúval sosem volt. (tudtommal, de különben nem nézném ki belőle)18 éves lány, szerintetek vágyik már másra, esetleg félre fog lépni?
Én már kiéltem magam, de nem tudom ő mit gondol, jelek nem utalnak rá, hogy valami gond lenne, de kitudja...
Mennyire vagy változatos jellem. Tudod a nők jelentős része ha állandóan ugyanazokat az egyesek által apróságnak nevezett dolgokat kapják ismétlődően. Ezt csak azért mondtam mert egy kapcsolatban fontos a változékonyság.
Aztán azért 3.5 év nem akármennyi idő szóval ha igazán szeret ezután is fog.
Illetve egy ilyen kapcsolatot soha felejt el senki nagyon sokszor láttam példát hogy szakítottak ,de igazából csak szünetet tartottak és utána újrakezdték.
Konklúziót levonva az egészből szerintem nem.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!