Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti adnátok még egy esélyt?
Kb 1 hónapja szakítottam a mostmár volt bnőmmel,mert megtudtam hogy kavart a kapcsolatunk végefelé mással,
2 napja pedig üzent a barátnőjével,hogy ki akar velem békülni,a barátom akar lenni.nagyon sokat ártott nekem,miutána szakitottam vele,minden hazugságot kitalált rólam,mert sokan mellettem álltak(mivel ők tudták,hogy mikor vele voltam,sohasem kavartam senkivel,és láttak hogy engem ez a dolog sokkal jobban megviselt ez a dolog mint őt) és ez őt gondolom idegesitette.én 19 vagyok, a lány 16. Egy településen lakunk,szóval szeptembertől minden reggel látni fogjuk egymást, a buszra várva a sulihoz.
Szerintetek egy ilyen ember megérdemel egy baráti esélyt?vagy már rá se nézzek?
Nem. Biztos, hogy nem.
Később mi lesz? Félrekúr és megint elkezd terjeszteni rólad valamit? Legyen eszed..
Mindenki megérdenel még egy érzést, és nem azért mondom mert a lány partjat fogom. Tényleg szemétség volt a részéről, nagyonis. De ha nem adsz neki esély akkor a valtozásra sem adsz esélyt.
Hallgas a szívedre ha úgy gondolod.
Neki most elég sok gondja van,lelkileg is,és családon belül is,csak ezért gondolkodtam egy esélyen..
De most úgy állok hogy 90%ban biztos hogy nem kap esélyt.mikor együtt voltunk akkor is voltak fura,sejtető "jelek".és azt is kétlem hogy egy ember olyan 1 hónap alatt tudna annyit változni,mint neki kéne...köszönöm a válaszokat
Sztem hagyom őt inkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!