Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mitől működik jól egy távkapcsolat? Vagy minden távkapcsolat halálra van itélve?
Ha mindkét fél igazán szereti egymást és hűséges akkor nincs gond.
Szóval:
-szerelem
-hűség
:)
De ebben a világban ilyen sajnos nagyon ritka :)
F/18
Működik ha bíztok egymásban, megoldott a rendszeres találkozás és szeretitek egymást illetve a legfontosabb, van egy kitűzött időpont vagy legalább várható (hogy mondjuk 1-2 év maximum és nem csak valamikor a jövőben), hogy össze fogtok költözni.
Ha csak éltek bele a vakvilágba, hogy ezt osztották, akkor bármennyire szeretitek egymást egy idő után elhal a szerelem és a kapcsolat, mert hosszú távon nem lehet bírni, hogy a másik sosincs ott akkor mikor szükséged lenne rá vagy azzal telnek a hétköznapok, hétvégék, hogy ültök a gép előtt, hogy tudjatok beszélgetni de csak ennyi, mert megérinteni, megcsókolni így nem tudod a másikat.
Mi is úgy ismerkedtünk meg barátommal, hogy 3 órányira laktunk egymástól (tömegközlekedés 3 óra, mert "csak" 130 km) de már az elején biztos volt, hogy féléven belül össze tudnánk költözni ha működik a kapcsolatunk, mert végeztem a bsc-vel egyetemen és vagy msc-re mentem volna vagy akár lótifuti állást találtam volna vagy az irány külföld is szóba került. A végén már nehezen viseltük, hogy távol vagyunk egymástól pedig minden hétvégén találkoztunk. De sikeres volt a felvételim így én alapból költöztem más városba, ő pedig jött velem, mert munkahelyén belül átvették az adott városba. Összeköltöztünk és azóta még erősebb a kapcsolatunk. De évekig biztos nem bírtuk volna, se ésszel, se anyagilag.
3#:
jól összejött úgy látom, ritka lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!