Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy eresszem lejjebb a "követelményeket" a barátnőről van szó?
Figyelt kérdés
Sziasztok volt egy majd' tökéletes barátnőm, ám mégis 1,5-2 év után szakítottunk. Ezek után ő az etalon, és képtelen vagyok beleszeretni úgy igazán valakibe? Hogy eddzem magam? Hisz nem 15 évesen találom majd meg az igazit valószínűleg. más: ugye normális emberek is válaszolnak ezen az oldalon? Elég aggasztóan sok a helyesírási hibával teletűzdelt kérdés:)2010. jan. 7. 19:06
1/5 anonim válasza:
Ezt már elcseszted. Soha ne lesz újfent olyan "tökéletes" nőd. A jó hír, hogy sokan így élik le az életüket, s csak minden harmadik ember roppan bele lelkileg.
2/5 anonim válasza:
Nem lehet értelmezni azt amit leírtál.
A webfordító nem tökéletes. Bocsi
3/5 anonim válasza:
Én értem nagyjából a kérdést, leírást. Hát bizony nem mindig az a nő a legjobb aki a legjobban tetszik neked. Csak azt tudnám javasolni hogy beszélgess a lányokkal, főleg ha látod hogy érdeklődés van irántad is, és ha valami nem is tökéletes is bennük, főleg külsőre, ismerd meg! Mert lehet hogy a számodra első ránézésre tökéletes sorban fogja okozni a csalódást. Ha meg megismersz egy lányt akiben látsz egy kis hibát, megismered normálisan Ő lesz a tökéletes.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Utsónak üzenem: nem leszek búza!ne reménykedj!:)
2010. jan. 7. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!