Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen dolog az egy fiútól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen dolog az egy fiútól hogy ilyeneket ír?

Figyelt kérdés
Egy fiú azt írta nekem hogy nem szereti a k*rvákat, és nem akar egy olyan lányt. Nem vettem magamra mert rám azt írta hogy rendes vagyok. De nem fura?
2014. júl. 11. 17:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%
Te valami kisgyerek vagy még?
2014. júl. 11. 17:06
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy vélte, ez a személyleírás része :)
2014. júl. 11. 17:07
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk gyerekek, elmúltunk már 20 évesek.
2014. júl. 11. 17:08
 4/14 anonim ***** válasza:
Mi az pontosan, amit furcsának tartasz benne?
2014. júl. 11. 17:15
 5/14 anonim ***** válasza:

Ez itt volt a gyakorin?

Mert itt állandóan ezt írták nekem, vagy úgy általánosságban a nőkre vagy az exekre, de természetesen én mindig kivétel voltam.

Kivéve, amikor visszautasítottam őket, akkor már én is az voltam.

2014. júl. 11. 17:15
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem itt a gyakorin írták nekem. De mit nem lehet érteni a kérdésen. Egy fiú azt írta nekem hogy ő nem szereti k***kat. Ismerkedünk egymással.
2014. júl. 11. 17:18
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a plázacica, mindent kipakoló, a mai sztereotípiának megfelelő divatmaca, stb gondolt a qrva alatt.
2014. júl. 11. 17:20
 8/14 A kérdező kommentje:
Normális ha egy fiú ilyet ír? Vagy szakítsam meg vele a kapcsolatot?
2014. júl. 11. 17:25
 9/14 anonim ***** válasza:
Teljesen normális szerintem. De ha neked ekkora problémát jelent, hogy leírta, akkor lehet, hogy nem kellene folytatnotok, és ezt mindkettőtök érdekében mondom.
2014. júl. 11. 17:26
 10/14 A kérdező kommentje:
Jó vele beszélgetni, de ezt hogy így leírta furcsának találtam. Vagy normális ha egy fiú ilyet ír?
2014. júl. 11. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!