Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet a párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Egyik legjobb barátom egy lány, már régóta ismerjük egymást és mostanában úgy érzem több nekem mint legjobb barát.. tudom fiú és lány között nincs barátság, de itt igen :) nem akarom elmondani neki mert félek, hogy nem maradna meg a legjobb barát jelző.. Szerintetek mit csináljak?2014. júl. 11. 13:20
1/6 anonim válasza:
Hát ha már úgy fogalmazol, hogy " több nekem mint legjobb barát" akkor már itt sincs fiú-lány barátságról szó, hisz te többet akarsz. Igazából három lehetőséged van, vagy elmondod neki és ha hasonlóan érez akkor jobb lesz a kapcsolatotok, majd ha esetleg szakítotok akkor el is felejtheted, vagy nem mondod el neki, és akkor ilyen jóban maradtok és felemészt téged a helyzet. Esetleg elmondod neki és ő nem érez igy, és minimálisan akkor is megromlik a kapcsolatotok mert kellemetlenűl fogod érezni magad.
2/6 anonim válasza:
Hogy mondhatod azt, hogy nálatok fiú-lány barátság van, miközben azon agyalsz, hogy hogy gyere vele össze?
3/6 A kérdező kommentje:
mert őneki ez fiú lány barátság, eddig még nekem is volt csak most 2 hete érzek többet
2014. júl. 11. 13:32
4/6 A kérdező kommentje:
*nekem is az volt
2014. júl. 11. 13:32
5/6 anonim válasza:
Nos... én is voltam barátságban, ami aztán több lett. Majd jártunk, aztán szakítottunk, aztán még most is az egyik legjobb barátom. Csak tudni kell helyén kezelni a dolgokat... Szerintem kérdezd meg. De nem csak úgy ajtóstul, próbáld kicsit hangulatosabbra terelni a dolgokat, kicsit randisabb érzetet adni a találkáitoknak kettesben, hívd meg valamire, stb. Majd jelez, ha neki ez sok. Ha nem jelez, akkor emelheted a szintet. ;) Sok sikert! - A legjobb párkapcsolatban a felek nem csak szerelmesek, de legjobb barátok is. ;)
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ mindenkinek, legjobban neked kedves utolsó :DD megfogom próbálni....
2014. júl. 11. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!