Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó hogy a pasim szereti ha megnéznek?
Figyelt kérdés
Amikor elmegyünk valahova, mindig csinos, rövidebb ruhát, magassarkút kér, hogy legyen rajtam, és látom is rajta h szereti ha kézenfogva megyünk, és engem megnéznek más férfiak is, a haverjai, barátai. Ez normális a férfiaknál?2014. júl. 10. 15:41
1/10 anonim válasza:
Büszke akar lenni. Felvág veled.
2/10 anonim válasza:
Magyarul csak fel akar vágni veled, arra használ h mások előtt mutogat és dicsekszik. Biztos nagyon szeret téged..
3/10 anonim válasza:
Nem is féltékeny?
Nekem sose kérte hogy direkt öltözzek úgy, sőt, inkább ellene volt, de mikor strandon fürdőruhában sétáltunk akkor azért büszke, hogy volt milyen szép barátnője van, pedig én nem is figyeltem hogy néznek-e vagy nem.
4/10 A kérdező kommentje:
de, nagyon féltékeny ha szóba kerül egy fiú barátom, h elmennék vele futni, meg ilyenek. de szerintem élvezi ha megbámulnak mikor vele vagyok.
2014. júl. 10. 15:45
5/10 anonim válasza:
örül neki, hogy megnéznek biztos csinos nő vagy
6/10 anonim válasza:
Nekem az volt az első gondolatom, hogy rajtad keresztül szeretné az önbizalmát, önértékelését erősíteni (többnek, különbnek érzi magát attól, hogy van "valamije", ami másnak is tetszik, másnak is kellene).
7/10 anonim válasza:
Kellő önbizalommal rendelkező srác esetén normális, hogy büszkélkedik környezetének jó csajával, autójával is, mert ez is az ő sikerességét mutatja.
Az is normális, ha nem akarja hogy fiúbarátoddal fussál, mert az ilyenek - ha csak nem b.u.z.i.k - legszívesebben megdugnák a lelkitárs barátnőjüket, csak gyávák ahhoz, hogy férfiként érzéseiket őszintén vállalják.
8/10 anonim válasza:
egyszerüen megmutatja szép barátnője van:D
9/10 anonim válasza:
Hát, ha én lennék, akkor azért kérném, mert szeretném látni, milyen jól állnak ezek neked. És hogy mennyire irigyek rám a többi srácok.
De ő nem én vagyok.
10/10 anonim válasza:
önbizalmát akarja erősíteni :D nem lehet túl magabiztos valójában, ha ilyen eszközökhöz folyamodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!