Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a jó kapcsolat ahol a fiú jobban szereti a lányt, mint a lány a fiút?
Szerintem nem :) Egyformán kellene , de sajnos valamelyik fél mindig jobban szereti a másikat...
Már nem vagyunk együtt az első barátnőmmel , de mikor összejöttünk nagyon oda volt értem , szerelmes volt , rajongott... Aztán ahogy teltek , múltak a hónapok ezek felcserélődtek... Mindent megtettem érte , ott voltam mellette, nagyon szerettem... jobban , mint Ő engem... És végül szakított... :)
F/18
Az a jó, ahol kb. ugyanúgy szeretik egymást.
Ha valamelyik jobban szerelmes, mint a másik, akkor abból általában gondok szoktak lenni.
Hát, ha azt tartod jó kapcsolatnak, ahol a srác nyalja a csaj fenekét, rohangál utána és a csaj kihasználhatja, akkor igen.
De elárulom, olyan férfi is van, aki akkor hordoz tenyerén, ha tőled is kap szerelmet, és még hálás is lesz érte, hogy vagy neki..
Azt hiszem utóbbi szebb, előbbi simán papucsprogram.
Számomra az a jó kapcsolat, amiben nagyon tudok szeretni, mert én jobb szeretek szeretni, mint szeretve lenni.
Természetesen jólesik, ha a másik is szeret, hisz nyilván azért is szeretem, mert ő is szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!