Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, pasik, lanyok, nok ti miert hagytatok el a parotokat? Mi a legnagyobn ok?
1-es szép életed lehet.Nagyon is sok értelme van,ja hogy ehez párt kell találni,és nem feladni,meg hisztizni a rossz tapasztalatok,meg a rossz meglátás miatt.
Amúgy nálam a megcsalás,vagy ha kutyába se vesz.
Ha nem baj én a kapcsolataim konkrét példáit írom.
1. kapcsolat:19 évesen: 4 hónapig megjátszotta a szerelmes pasit, a kedveset, az aranyosat. Aztán amikor a szüzességemet adtam, megmondta hogy csak az kellett neki, és sosem szeretett. Tehát ő hagyott el.
2. kapcsolat 19-20 éves korom között: Majdnem 1 évig voltunk együtt. A lánykérés után betegesen féltékeny lett, tiltott volna mindenkitől csak hogy ne lépjek ki a lakásból, hogy nehogy megcsaljam... Még szerencse hogy távkapcsolat volt, és így hiába nyomta a dumáját, így is úgyis eljártam ha akartam. Utólag meg ordítozott. Aztán a végén ő csalt meg engem, és mikor szakítottam ezért fele, fel is pofozott. Visszaütöttem, majd egy csúnya veszekedés jött, és végleg elhagytam.
3. kapcsolat 23 évesen: rövid volt, csak 1 hónapos. Az első szex rosszul sült el. Nekem fájt, neki meg szex közben lekonyult. Én adtam volna még egy sanszot a dolognak, ő nem. Azt mondta megbeszéljük, ehhez képest nem keresett. 3 nap után írtam neki hogy mi a f...sz van, és mi értelme annak hogy nem beszélünk a problémáról. Nem válaszolt... 2 nap után írtam neki hogy találkozzunk. Kifogása az volt hogy dolgozik, nem tudunk találkozni. Érdekes mód addig nem dolgozott hétvégén. Szóval tudtam hogy hazudik. Így megírtam neki hogy szakítsunk, mert nincs semmi értelme ennek így. Csak annyit írt rá hogy rendben.
4. kapcsolat 23 évesen: 1,5 hónapig tartott. Először bevallotta pár randi után, hogy az excsaját szereti és visszamegy hozzá, ezért nem jöttünk össze. Kb 1 hónap után vissza akart jönni hozzám. Akkor 1,5 hónapot együtt voltunk, de a végén én szakítottam vele, mert nem törődött velem annyit amennyit én igénylek, hiába beszéltem vele a dologról. Akkor közölte hogy amúgy is vissza akar menni az exéhez, mert őt szereti.
2 hónap múlva megint megkeresett szexkapcsolatért. Elküldtem a f...szba.
5. kapcsolat 24 évesen: 3 hétig tartott:D aztán kidobtam, mert rájöttem hogy meg akar csalni, csak ugye előbb lebukott, mielőtt mást találhatott volna.
Ez után 2 hónappal ismertem meg a férjemet, 24 évesen, akivel azóta is együtt vagyok. Több mint 4 éve.
Hát ezek voltak az okok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!