Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem elfogadott társadalmilag az, hogy ha az ember egyedülálló? (Részletek a leírásban)
Igen, én sem értem meg. Egy csalódás után kell egy kis idő egyedül,de attól még nem kell nőgyűlölőnek lenni.
Nem minden nő egyforma, vannak jól működő kapcsolatok is.
Én a nagy szakítás után 2 évig voltam egyedül.
Szerintem 20 évesen eldönteni, hogy világ életedben egyedül fogsz élni elég nagy butaság. Majd pár év múlva...
Értem amit mondasz, sok minden változhat, de remélem ez a hozzáállásom nem fog változni! Csak remélni tudom. Nem vagyok kifejezetten nőgyűlölő, csak igyekszem elkerülni őket, a kommunikációt leminimalizálni. Szerintem ettől nem leszek rossz ember, nem bunkózok senkivel.
MEG AKAROK FELELNI magamnak, nem másoknak.
Meg most a környezetemben tapasztalom, a kapcsolatban lévő haverok, barátok párkapcsolataiban a negatívumokat. Nem sorolnám fel, hosszú lenne.
De ne mondja senki azt, hogy nincsen egy kapcsolatnak árnyoldala.
Szóval maradnék a köztes állapotban: Sem előnyöm, sem hátrányom nem fog származni kapcsolatból, mert nem lesz.(legalábbis igyekszem).
Várom a véleményeteket, válaszaitokat!
Mindenki csalódik. Ez az élet rendje. Emiatt nem kell lemondanod a jó dolgokról.
3 évig voltam úgy együtt valakivel, hogy folyamatosan zsarolt érzelmileg, öngyilkossági kísérletek, rosszullétek. Ha problémánk volt ezt az utat választotta a változás/változtatás/megoldás helyett. Megbocsájtottam neki mindig, mert szerettem őt még most is szeretem, annak ellenére, hogy kiderült minden csak megvolt játszva. Ráadásul az exével az egyik legkedveltebb elfoglaltságuk volt, hogy rajtam röhögjenek milyen egy hülye pi..a vagyok. És ahogy írtam ezek ellenére is szeretem.
Egy idő után minden csalódásán túl tud lépni az ember.
Ráadásul az ilyen emberek nem érnek annyit, hogy miattuk elcsesszük az életünket.
Nézd meg a statisztikákat, a nős emberek sokkal tovább élnek, mint az egyedülállók, kevesebb is a depressziós. Szóval igenis több az előnye, mint a hátránya egy kapcsolatbank. Meg tudod osztani a gondjaidat mással, na meg nem is akarsz soha életedben gyereket?
Én 12 éve vagyok házas, és teljesen jól működik. Igen, vannak néha vitáink, de attól még nem cserélném le az életemet egy szingli életére.
A válásról meg annyit, hogy a gyerekek általában az asszonnyal maradnak, 2-3 gyerekkel egyedülálló nőnek gyakorlatilag lehetetlen újabb kapcsolatot találnia, új életet kezdeni. A pasi meg lelép, és újra nősül. Na ne ám, hogy még őket kelljen sajnálni!
Szóval a véleményem változatlanul az, hogy jó dolog a párkapcsolat, csak jól kell választani. Arra érdemtelenre nem érdemes pazarolni 1 napot sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!