Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem elfogadott társadalm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem elfogadott társadalmilag az, hogy ha az ember egyedülálló? (Részletek a leírásban)

Figyelt kérdés
20/f vagyok egyetemista. Túl vagyok egy hatalmas nagy csalódáson, ezért nem is tervezek semmilyen jellegű kapcsolatot. A haveri, baráti, ismerősi körökben, ha szóbakerül, hogy egyedülálló vagyok, máris, nekem "ugranak", hogy miért? vagy elkezdenek kellemetlen helyzetekbe hozni, mikor "segítenek" becsajozni. Magyaráztam nekik, hogy szóba sem jöhet, de majdnem minden adandó alkalommal eljátszák és nemcsak egy társaság, hanem majdnem mindenki. Csak pár ember van, aki megérti a helyzetem és békén hagy ezzel. Mások úgy kezelnek, mintha beteg volnék. Sőt, ha egy csajnak mondom, aki többet vár el tőlem a haverságnál és mondom neki, hogy nem lehet, lebu.iz. Számszerint ez 3 alkalommal is megtörtént. Szóval az érdekelne, hogy miért nem értik meg az emberek, hogy jól érzem magam, úgy ahogy vagyok és nem kellenek csajok?
2014. júl. 10. 14:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Minél inkább ellenkezel, annál jobban csesztetnek a haverok. A te döntésed, hogy akarsz-e valakit az életedbe, nem az övék.
2014. júl. 13. 09:59
 12/27 anonim ***** válasza:
Who gives a fuck about society? Tiszta hulye vagy ha erdekel masok velemenye...
2014. júl. 13. 11:27
 13/27 anonim ***** válasza:

Igen, én sem értem meg. Egy csalódás után kell egy kis idő egyedül,de attól még nem kell nőgyűlölőnek lenni.

Nem minden nő egyforma, vannak jól működő kapcsolatok is.

Én a nagy szakítás után 2 évig voltam egyedül.

Szerintem 20 évesen eldönteni, hogy világ életedben egyedül fogsz élni elég nagy butaság. Majd pár év múlva...

2014. júl. 28. 23:00
 14/27 A kérdező kommentje:

Értem amit mondasz, sok minden változhat, de remélem ez a hozzáállásom nem fog változni! Csak remélni tudom. Nem vagyok kifejezetten nőgyűlölő, csak igyekszem elkerülni őket, a kommunikációt leminimalizálni. Szerintem ettől nem leszek rossz ember, nem bunkózok senkivel.

MEG AKAROK FELELNI magamnak, nem másoknak.

Meg most a környezetemben tapasztalom, a kapcsolatban lévő haverok, barátok párkapcsolataiban a negatívumokat. Nem sorolnám fel, hosszú lenne.

De ne mondja senki azt, hogy nincsen egy kapcsolatnak árnyoldala.

Szóval maradnék a köztes állapotban: Sem előnyöm, sem hátrányom nem fog származni kapcsolatból, mert nem lesz.(legalábbis igyekszem).

Várom a véleményeteket, válaszaitokat!

2014. júl. 28. 23:59
 15/27 anonim ***** válasza:

Mindenki csalódik. Ez az élet rendje. Emiatt nem kell lemondanod a jó dolgokról.

3 évig voltam úgy együtt valakivel, hogy folyamatosan zsarolt érzelmileg, öngyilkossági kísérletek, rosszullétek. Ha problémánk volt ezt az utat választotta a változás/változtatás/megoldás helyett. Megbocsájtottam neki mindig, mert szerettem őt még most is szeretem, annak ellenére, hogy kiderült minden csak megvolt játszva. Ráadásul az exével az egyik legkedveltebb elfoglaltságuk volt, hogy rajtam röhögjenek milyen egy hülye pi..a vagyok. És ahogy írtam ezek ellenére is szeretem.

Egy idő után minden csalódásán túl tud lépni az ember.

Ráadásul az ilyen emberek nem érnek annyit, hogy miattuk elcsesszük az életünket.

2014. aug. 8. 22:34
 16/27 anonim ***** válasza:
Hello,24 éves férfi vagyok, egyetemista. Én teljesen Megértem a gondolkodásodat, hasonlóan gondolom én is. Ha te tudod, hogy neked így megfelel, ne hagyd, hogy Mások megmondják a Szerintük frankót, úgy sincs hozzá semmi közük. A mai rideg valóság az, hogy 100 házasságból kb. 65 válással végződik, a kapcsolatok 90%-a egy felszínes szenvedés és a másik kihasználása önös érdekből. A törvények a házasságban mind a Férfiak hátrányára vannak kitalálva, elég csak megnézni, hogy a hajléktalanok nagy része válás miatt került az utcára, míg a nagysasszony otthon ül. Sok lány ribiként vonaglik valami discóban, sokukat egyénszakás kalandok hosszú során át megduk minden jöttment, Napközben pedig játsszák az elérhetetlent. Fogalmuk sincs arról mit is akarnak, ha nem tetszik valaki jobb esetben megalázó módon elküldik, rosszabb esetben még előtte kihasználják anyagilag és érzelmileg. És még sorolhatnám. Szóval nem csoda, hogy sokan hasonlóan gondolkodnak, mint a kérdező.
2014. aug. 9. 00:02
 17/27 anonim ***** válasza:

Nézd meg a statisztikákat, a nős emberek sokkal tovább élnek, mint az egyedülállók, kevesebb is a depressziós. Szóval igenis több az előnye, mint a hátránya egy kapcsolatbank. Meg tudod osztani a gondjaidat mással, na meg nem is akarsz soha életedben gyereket?

Én 12 éve vagyok házas, és teljesen jól működik. Igen, vannak néha vitáink, de attól még nem cserélném le az életemet egy szingli életére.

A válásról meg annyit, hogy a gyerekek általában az asszonnyal maradnak, 2-3 gyerekkel egyedülálló nőnek gyakorlatilag lehetetlen újabb kapcsolatot találnia, új életet kezdeni. A pasi meg lelép, és újra nősül. Na ne ám, hogy még őket kelljen sajnálni!

Szóval a véleményem változatlanul az, hogy jó dolog a párkapcsolat, csak jól kell választani. Arra érdemtelenre nem érdemes pazarolni 1 napot sem.

2014. aug. 9. 18:23
 18/27 anonim ***** válasza:
40%
17-es a válaszodból ítélve nő vagy, ráadásul nem mai csirke. Fogalmad sincs arról, hogy a mai fiatalok körében mi megy. Jól kell választani, na persze, csakhogy manapság a nők válogatnak, egy férfinek semmi választási lehetősége nincs manapság. Lehet, hogy tovább élnek a házasok, na de nem mindegy milyen is az az élet! A férfi lelép jó esetben, de sok esetben hajléktalanná válik. A válópereket 70%-ban nők kezdeményezik. Kérdező, szerintem ha jót akarsz, nőtől nem fogadsz el férfiként életvezetési tanácsokat, ha neked magadtól nincs igényed rá :D
2014. aug. 9. 19:30
 19/27 anonim ***** válasza:
Ja és még annyit, hogy lehet te nem cserélnéd le, de lehet a férjed titokban a "kis" vitáitok okán már rég félredug valaki mással. Nőknél kis vita = férfi számára agyrohasztó szenvedés, ezt tapasztalatból mondom.
2014. aug. 9. 19:33
 20/27 anonim ***** válasza:
Ja és félreértés ne essék, én sem mondom azt, hogy a Kérdező örökre zárkózzon be! Élvezd az életet öregem, ahogy neked jó, ne mások mondják meg! Valaki úgy érzi jól magát, hogy nem kezd párkapcsolatot, valaki úgy, hogy havonta/hetente top csajokat dönget/ valaki meg házasodik és 15-21 év után vinnyog, hogy unja. Számomra a középső tűnik a legjobb választásnak, de hangsúlyozom SZÁMOMRA.
2014. aug. 9. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!