Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van fent a barátom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van fent a barátom egy társkereső oldalon (twoo)?

Figyelt kérdés

úgy van fent, hogy csak közös képünk van feltöltve neki, kirakva, hogy jár valakivel és, hogy barátokat keres...

De neki meg van a maga baráti társasága..nem értem..

akkor minek van fent?

amugy ez a twoo másra is jó, vagy csak én vagyok lemaradva?!

megkérdezzem tőle? rákérdeztem arra, hogy ugye nem akar senkivel sem ismerkedni..kicsit meglepődött, hogy honnan jött ez a kérdésem..rosszul is eshetett neki..de akkor nem értem..

amugy 2 éve vagyunk együtt, ő 21 én 20.

2014. júl. 10. 11:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
És ha tényleg csak barátkozni akar? Végülis mindenki látja, hogy van barátnője. Ha csajozni akarna, akkor nem olyan képet tesz ki, amin raja vagy. Szóval lehetne sokkal rosszabb is a helyzet.
2014. júl. 10. 15:15
 12/12 Szilfid válasza:
Ne lepődj meg semmin mint pár napja kiderült én is fent vagyok, feleségem barátnője szólt neki hogy mit keresek én ott. Soha nem jártam még csak az oldalon sem. Minden kép és adat a facebook-ról van ellopva. A poén a dologba ma néztük feleségem postaládáját természetesen amivel a facen regisztrált és 3 levele is van a twoo-tol, amiben kérik erősítse meg a regisztrációját. Ne lepődj meg, lehet már te is fent vagy!Ha nagyon érdekel a dolog csinálj egy kamu e-mailt regisztrálj náluk, aztán keresgélhetsz is, mást ne tölts fel vagy adj meg a keresgéléshez ez is elég. Az összes többi már fizetős funkció, nem véletlen.1 internetes oldal, cég értéke az adatbázisa, minél nagyobb annál többet ér, mégha te nem is járultál hozzá a te adataid is pénzt érnek. Amikor fellépsz a netre olyan mintha kinyitnád a lakásod ajtaját a világ felé, gondold meg mit teszel ki, és mit osztasz meg másokkal. Az azért engem is érdekelne hogy az ilyen oldalak ellen lehet-e valamit tenni? Ha hacker lennék már tettem volna az biztos.
2014. szept. 5. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!