Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van fent a barátom egy társkereső oldalon (twoo)?
Figyelt kérdés
úgy van fent, hogy csak közös képünk van feltöltve neki, kirakva, hogy jár valakivel és, hogy barátokat keres...
De neki meg van a maga baráti társasága..nem értem..
akkor minek van fent?
amugy ez a twoo másra is jó, vagy csak én vagyok lemaradva?!
megkérdezzem tőle? rákérdeztem arra, hogy ugye nem akar senkivel sem ismerkedni..kicsit meglepődött, hogy honnan jött ez a kérdésem..rosszul is eshetett neki..de akkor nem értem..
amugy 2 éve vagyunk együtt, ő 21 én 20.
2014. júl. 10. 11:24
1/12 anonim válasza:
Mi a problémád? Nem titkolja, hogy van valakije, sőt még közös képet is kirak. Nem értem mi a gondod ezzel? Használja is vagy csak úgy egyszer regisztrált? Amúgy szerintem ezen kár rugózni, ne említsd neki, még kiakadhat a hülyeségeden.
2/12 anonim válasza:
lehet hogy rád unt 2 év után velem is ez volt :(
3/12 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, hogy megunt-e..remélem nem, mert tudtommal még eléggé szeret.. amugy kb 2 napja lépett be..
2014. júl. 10. 11:36
4/12 Andrea Henrietta válasza:
Ha felvállalja hogy együtt vagytok, akkor én nem aggódnék.
Az igazat megvallva én is ferntvagyok egy társkeresőn úgy hogy van barátom, de nálunk akadnak problémák...
Persze ha nagyon akarod rákérdezhetsz, de amíg felvállal téged, addig tényleg nincs miért aggódnod.
5/12 A kérdező kommentje:
én aggódok..akkor MIÉRT van fent?..
2014. júl. 10. 11:41
9/12 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, biztos ki fog akadni, de nem értem miért kell fent lenni egy párkapcsolatban lévő szerelmes embernek fent lennie...
2014. júl. 10. 11:50
10/12 A kérdező kommentje:
nekem eszembe se jutna se közös képpel, se sehogy...
2014. júl. 10. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!