Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz most? A többi lent. (Érdemes elolvasni)
Figyelt kérdés
Van egy haverom, eljátszotta hogy meghalt, csomó piros festéket vagy nem tudom mit szétlocsolt mintha vér lenne, leült egy székre kezében egy gázriasztó pisztollyal, a barátnője sokkot kapott amikor meglátta, csak sírt, egy hete nem hajlandó szóba állni vele, azt mondja lehet már nem szereti. Egy ilyen butaság miatt szét mehet két ember, tönkre mehet a nőkben valami? Tényleg nagyon össze illettek, kár lenne értük nagyon. Főleg nők véleményére lennék kíváncsi.2014. júl. 10. 08:59
11/18 anonim válasza:
Ez nem egyszerűen "butaság". Ez a legidiótább, legtapintatlanabb, legérzéketlenebb "vicc", ami létezhet, a másik érzelmeinek, bizalmának sárba tiprása, mindez állítólag "poénból". Igen, ha valaki, akit nagyon szeretünk ilyet csinál meg velünk, attól simán eltörhet valami bennünk, úgyhogy én nagyon megértem a lányt, akkor is, ha soha többé látni sem akarja semmilyen formában. Mindez egy állítólag "felnőtt" embertől...?
12/18 anonim válasza:
Ennyire nincs humorérzéketek?
Ha a lány egy ilyen miatt szakítani akar, akkor szakítson is, mert semmit nem ér a kapcsolat, ha egy hecc miatt képes lenne megtenni. Ha valaki egy poén miatt szakít a parjával az hülye és annyit is ér.
13/18 A kérdező kommentje:
Csak gondolj bele hogy te mit éreznél ha a párodat így találnád... Szerintem elsírnád magad. Ha meg nem akkor annyit is érsz.
2014. júl. 10. 09:24
14/18 anonim válasza:
ha igazán szereted a párod akkor nem hagyod hogy miattad bánatában sírjon! csak örömében, de abban minél többször! és ha más miatt sír bánatában akkor megvigasztalod!
15/18 anonim válasza:
Humorérzék? kíváncsi leszek akkor is ilyen viccesnek találod amikor átéled azt amit abban a 5 mpben át lehet élni. Azért ez teljesen más mint a liszt a hajszárítóban
16/18 anonim válasza:
Tehát így akart szeretetet kicsikarni a lányból?
17/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, csak felelőtlen.
2014. júl. 10. 10:02
18/18 anonim válasza:
Hát ha a haverodnak ez "poén" akkor gratulálok.
Remélem egyszer vele játssza el majd valaki,aztán meglátja milyen nagy poén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!