Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van ez? (hosszú de érdemes elolvasni)
Barátnőmmel 1ütt vagyunk 2 éve... és mióta vége lett az iskolának úgy mond megbízhatatlan lett. vagy kezd az lenni. mostanában elég sokszor csinálja azt hogy megígér valamit és nem tartja be. itt egy pl:
szombaton 1ütt aludtunk, másnap mondta hogy el megy korábban és ma is találkozunk. vasárnap este megbeszélte unokatestvérével hogy elmegy strandra (mert nem bírja már ezt a meleget otthon) én sajnos nem tudok menni mert dolgozok 2 műszakba szóval nehéz lenne... de azt mondta hogy strand után találkozunk. mikor hazaért megkérdeztem hogy találkozunk-e akkor, erre azt mondta hogy annyira fáradt hogy "élni sincs kedve". még direkt mondtam is hogy negyed órája van hogy elkészülődjön mert megy a busz. és elég ritkán járnak. de valami okból kifolyólag ő azt hitte hogy 5 perccel később megy a busz. és mikor mondtam hogy gyorsan öltözzön akkor fel. erre azt mondta hogy 5perc alatt már nem tudna mert még fürdőruhába van... szerintetek ez azért van mert kifogásokat keres mert nem akar velem lenni vagy mi lehet az oka?! mindig mondja hogy szeret mindennél jobban de valahogy néha nem sikerül betartani azt amit ígér... (csak én tartom ezt kicsit "undorító" dolognak)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!