Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyott már el az akiről úgy gondoltad, hogy ő az igazi?
nemcsak, h elhagyott, de nagyon aljas módon meg is csalt!
ez másfél éve volt, 2 évig voltunk együtt. egy-két napig volt csak nagyon rossz, mert rögtön elkezdtem randizgatni, így szerencsére könnyen fel tudtam dolgozni.
nyáron pedig olyan szerelmes lettem, h amikor visszagondoltam az előzőre, rájöttem, h nem is szerelemmel szerettem, csak hamar megszoktam, h mellettem van (próbáltam ugyan megbocsátani), de most már azt gondolom, h nem is baj, h az történt, ami. akkor tévedtem, h azt hittem, ő az igazi, de előtte nem volt senki, így tapasztalatlan voltam, összekevertem a szerelmet a szeretettel.
Igen, hagyott. Az egy éves évfordulónk után három nappal. És azóta nagyon bunkó módon viselkedik velem. Direkt oda jár, ahova én, születésnapjára elhívja az én ismerőseimet(akiket mellesleg rajtam keresztül ismert meg), mindenféléket terjeszt rólam, stb...
Én hülye viszont még ezek után is úgy vélem, h Ő (volt) az igazi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!