Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hagyott már el az akiről úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyott már el az akiről úgy gondoltad, hogy ő az igazi?

Figyelt kérdés
Mi lett végül? még mindig úgy gondolod, hogy ő az? vagy a szakítással minden megváltozott?
2010. jan. 7. 14:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Akivel most vagyok nála érzem azt ,hogy ő az. Nem tudom mi lesz a vége, de bárhogy is alakul, nem hiszek a véletlenekben, szerintem mindennek megvan a maga oka és ha nem sülne el jól, akkor így kellett lennie...
2010. jan. 7. 14:50
 2/13 anonim ***** válasza:

nemcsak, h elhagyott, de nagyon aljas módon meg is csalt!

ez másfél éve volt, 2 évig voltunk együtt. egy-két napig volt csak nagyon rossz, mert rögtön elkezdtem randizgatni, így szerencsére könnyen fel tudtam dolgozni.

nyáron pedig olyan szerelmes lettem, h amikor visszagondoltam az előzőre, rájöttem, h nem is szerelemmel szerettem, csak hamar megszoktam, h mellettem van (próbáltam ugyan megbocsátani), de most már azt gondolom, h nem is baj, h az történt, ami. akkor tévedtem, h azt hittem, ő az igazi, de előtte nem volt senki, így tapasztalatlan voltam, összekevertem a szerelmet a szeretettel.

2010. jan. 7. 14:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Igen. Sz@r volt. Közös gyerek, meg minden. Addig ő volt az igazi, most már nem ő az. Ez van, nem én akartam így.
2010. jan. 7. 15:07
 4/13 anonim ***** válasza:
Mi majdnej 4 évig voltunk egyutt. O volt az elso pasim. Nagyon kicseszett velem: SMS-ben szakított, és kozben ki is derult, hogy volt más is mellettem. Ez már 5 éve tortént, azota vagy 3x ha láttam és csak koszontunk egymásnak. Rájottem, hogy ez így volt jo, mert a férjem az igazi!
2010. jan. 7. 15:16
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez majdnem minden emberrel megtörténik élete során legalább egyszer. Ennek így kell lennie. :D
2010. jan. 7. 16:04
 6/13 anonim ***** válasza:
Volt.4 nap múlva lesz egy hónapja hogy szakított...még mindig szeretem.
2010. jan. 7. 16:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Igen volt. Egy éves évfordulónk előtt egy héttel szakított velem, mert mondván nem érzi már azt, amit a kapcsolatunk elején. Nagyon fájt, sokat sírtam, de kapcsolatban maradtunk. Kínoztuk egymást egy ideid aztán már nem fájt annyira a szakítás. Kezdtünk normálisan beszélni egymással és nem rágódni a múlton. Aztán fél év múlva újra összejöttünk, azóta 4 éve vagyunk együtt. Még mindig szeretjük egymást, tanultunk a hibákból és nem akarjuk egymást még egyszer elveszteni. Talán mégis csak egymáshoz tartozunk :)
2010. jan. 7. 16:26
 8/13 anonim ***** válasza:

Igen, hagyott. Az egy éves évfordulónk után három nappal. És azóta nagyon bunkó módon viselkedik velem. Direkt oda jár, ahova én, születésnapjára elhívja az én ismerőseimet(akiket mellesleg rajtam keresztül ismert meg), mindenféléket terjeszt rólam, stb...

Én hülye viszont még ezek után is úgy vélem, h Ő (volt) az igazi...

2010. jan. 7. 19:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Engem még nem, de én már hagytam el olyat, aki rólam azt gondolta, hogy én vagyok az igazi. Kicsit sajnáltam az illetőt, de hát nem illettünk össze sajnos. Viszont a mostani barátnőjével boldogok, s ennek örülök.
2010. jan. 9. 14:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Velem már szakított, akiről azt gondoltam, hogy ő a nagy Ő. Nagyon nehéz volt, de szerencsére rengeteg barát vett körül és így sikerült egyre kevesebbet gondolni rá. Kb. másfél év volt mire elmúlt a szerelmem iránta. Azóta sem éreztem olyat, de őt már biztosan tudom, hogy nem szeretem. Azt nem mondhatnám, hogy közöbmös vagyok iránta, hiszen egyszer őrülten szerettem, de már egyáltalán nem érdekel. Majd egyszer úgyis eljön valaki, akit még tőle is sokkal jobban fogok szeretni és ő is szeret engem... Az előző pedig megmaradt szép emléknek.
2010. jan. 9. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!