Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy nő hozzászokik a korábbi kapcsolataiban a jóléthez, van rá esély, hogy egy anyagilag szerényebb férfiban találja meg végül a Nagy Őt?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről? Ugye nagyon sok fiatal lány gazdag férfi mellett akarja elkötelezni magát, de nagyon sok esetben szakítás lesz a vége. Vannak olyan lányok, akik használják a fejüket, s rájönnek, hogy pénzzel nem lehet a szerelmüket vásárolni? Vagy már senki nem foglalkozik azzal, hogy legalább önmagát ne csapja be?2014. júl. 9. 22:14
11/14 anonim válasza:
Ha én ennyit keresnék, ahogy te írtad, akkor a szakítás vagy egy újabb kapcsolat nincs befolyással az én jólétemre.
Tessék. Értelmes választ adtam erre a kérdésedre.
12/14 anonim válasza:
De ha nagyságrendekkel kevesebbet keresnénk is, akkor sem lenne.
13/14 anonim válasza:
Ez egy jó kérdés én pl sosem kerestem pénzes pasit még is azt sikerült kifogni bár nem így kerestem és mikor bele szerettem nem tudtam mit dolgozik és mennyit keres. Jó magam azóta leraktam a jogi diplomát és több nyelven beszélek folyékonyan. Teljesen más területen dolgozunk de hasonlóan keresünk. Jómagamnak volt saját lakásom ahogy neki is és autóink is vannak. Úgy gondolom hogy igen hozzászoktam egy nagyon jó élethez ha ez hirtelen megszünne bármi miatt is hosszabb távon biztosan nem tudnám elviselni hogy nem engedhetek meg magamnak ilyen luxust. Bár ahhoz a pasi al együtt a munkámnak is ugrania kéne azt meg nem hiszem hiszen nem oly rég léptettek elő. De ez nem ide tartozik. A válaszom az hogy elképzelhetetlennek tartom
14/14 anonim válasza:
Semmi baj nincs azzal, ha egy diplomás nő egy diplomás hapsit keres magának. A probléma ott kezdődik amikor a kettes érettségivel takarítóként dolgozó nő is elvárja a férfitól a havi milliós fizetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!