Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavarna, ha a barátnőtök ragaszkodna hozzá, hogy a cicái is veletek aludjanak?
Figyelt kérdés
2014. júl. 9. 21:06
11/18 anonim válasza:
Énis szoktam a macskámmal aludni,pedig férfi vagyok.
12/18 anonim válasza:
Nem zavarna, de ha fejemnél akarna aludni akkor ledobnám.
13/18 anonim válasza:
A legtisztább körülmények közt tartott macska is összeszed bármit mikor kint járkál, szerintem nem a leghigiénikusabb dolog :/
Én is szeretnék a kutyusommal aludni, de nem, mert mégsem kedvelem a fertőzésveszélyt. Sosem tudni, mibe ütik a nózijukat.
14/18 anonim válasza:
az én páromat nem zavarja mindkettőnknek van cicánk.
Én vele alszom és a barátommal. nem zavarja őt szereti a cicákat. :)
15/18 anonim válasza:
Engem nem zavarna, szeretem a cicákat. 21/F
16/18 anonim válasza:
volt egy sziámi cicám, és ő velünk aludt, mindig elbújt a párna mögé és ott aludt, meg néha közöttünk, nagyon aranyos volt a barátom is imádta
17/18 anonim válasza:
Engem nagyon. Nálunk a macskák kintiek voltak, éjszakára nem maradhattak benn és a bútorokra sem mehettek fel, csak ha az ölünkben voltak. De nagyon sokat szeretgettük őket így is :) Pont ezért én pl lakásban eleve nem is tartanék macskát, és igen, ez kizáró ok lenne párkapcsolat szempontjából. Mármint nem lennék hajlandó olyan lakásban élni, ahol állandóan benn van egy állat, és ha ebben nem tudunk megegyezni a lánnyal, akkor részemről vége :(
18/18 anonim válasza:
én nagyon örülnék neki :)
szeretem a macskákat
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!