Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 16 év "megbocsáthatalan" korkülönbség?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 17 éves ismerősöm, aki egy 33 éves sráccal jár. Így ránézésre nem nagyon látszik, hogy az egyikük majdnem kétszer annyi idős, mint a másikuk, de, ha valakinek megemlítik, hogy mennyi idősek, mindenki nagyot néz... Szerintetek ez problémás, vagy, ha őket nem zavarja, akkor működhet a kapcsolat?2014. júl. 9. 20:10
11/14 anonim válasza:
Én 26 éves vagyok a férjem 41 éves. Amikor összejöttünk én 17 éves voltam, Ő 32.
9 éve vagyunk együtt, 3 éve házasok és van egy 1,5 éves kisfiúnk. Szóval nem lehetetlen, hogy működjön :)
12/14 anonim válasza:
Működhet egy ideig.
Én 3 évig jártam egy 20 évvel idősebb férfival.
13/14 anonim válasza:
A barátom és közöttem 14év van. És minden teljesen jó :) persze ez nnincs így minden esetben
14/14 omba válasza:
Egy párkapcsolat az két ember dolga.... mindenki más nézzen nagyot, vagy kicsit.
Ekkora korkülönbséggel sok párt ismerek, de én is azt gondolom, hogy a lány 17 éve problémás lehet...
5 év alatt ő még nagyot fog változni, de hát más helyzetekben sem tudjuk, mi lesz öt év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!