Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez még belefér egy normális kapcsolatba?
Nem kitalálni kell a kívánságait, hanem rákérdezni. Neked meg fel kell készülnöd arra, hogy olyat mond, ami nem fog tetszeni neked vagy nem tudsz ellene tenni semmit.
Általában semmi baj nincs azzal, ha egy kapcsolatban a feleknek van más nemű ismerősük. De ha társkeresőzik, akkor valamit keres, amit benned nem talált meg. Nekem úgy tűnik, hogy nyíltság azt jelzi, hogy ő akkor is ismerkedni fog, ha neked ez nem tetszik. Ha erre a figyelmeztetésre nem reagálsz, nem próbálod kideríteni, hogy mi hiányzik neki, akkor ennek a kapcsolatnak hamarosan vége lesz. Ő már ezzel a forgatókönyvvel is kezd megbarátkozni.
Persze, hogy nincs azzal baj, ha vannak más nemű ismerősei. Mindenkinek vannak. Annyira azért nem vagyok hülye, hogy ezt ne tudjam :)
A 'társkeresőzést' nem most kezdte, hanem még azelőtt, hogy megismerkedtünk.
Azzal sincs bajom, ha ismerkedik. Ezt mondtam is már neki. Azt mondta, hogy fordított esetben őt nem zavarná a dolog. Mert mindenhez 2 ember kell. És ezt én is így gondolom, de akkor sem tudom ezt így elfogadni.
Tényleg nem tudom, mi hiányozhat neki, azon kívül, hogy elég ritkán tudunk találkozni. Valószínűleg ez az oka annak is, hogy ezen a hülyeségen problémázok.
Miből gondolod, hogy kezd megbarátkozni azzal, hogy hamarosan vége lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!