Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez még belefér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez még belefér egy normális kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Ha az egyik fél egy 'társkereső jellegű oldalon' tölti az ideje nagy részét, amiről a másik fél tud, mert elmondta neki, szóval nem a háta mögött csinálja, és csak szórakozásból van fent az oldalon. Addig nem is volt semmi probléma ezzel, ameddig be nem jelentette, hogy találkozni akar onnan egy csajjal, de persze csak barátilag. És azóta ezen megy a vita. Mert az egyik fél szerint ez teljesen normális dolog és a másik ok nélkül féltékenykedik, és úgy érzi, hogy ez miatt korlátozva van a szabadságában. A másik szerint meg ez már nem fér bele, és nem azért, mert egy csajjal találkozna. Hanem mert arról az oldalról egy csajjal, és oda általában nem azért regisztrálnak, mert barátkozni akarnak, de nem is komoly kapcsolat miatt, hanem inkább csak egy laza kufirc miatt. Egyik sem tudja meggyőzni a másikat az igazáról. Mi lehet a megoldás? Szerintetek kinek van igaza?
2014. júl. 9. 10:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Vagy hívd meg te a csajt hozzátok.
2014. júl. 9. 11:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem kitalálni kell a kívánságait, hanem rákérdezni. Neked meg fel kell készülnöd arra, hogy olyat mond, ami nem fog tetszeni neked vagy nem tudsz ellene tenni semmit.

Általában semmi baj nincs azzal, ha egy kapcsolatban a feleknek van más nemű ismerősük. De ha társkeresőzik, akkor valamit keres, amit benned nem talált meg. Nekem úgy tűnik, hogy nyíltság azt jelzi, hogy ő akkor is ismerkedni fog, ha neked ez nem tetszik. Ha erre a figyelmeztetésre nem reagálsz, nem próbálod kideríteni, hogy mi hiányzik neki, akkor ennek a kapcsolatnak hamarosan vége lesz. Ő már ezzel a forgatókönyvvel is kezd megbarátkozni.

2014. júl. 9. 11:50
 13/13 A kérdező kommentje:

Persze, hogy nincs azzal baj, ha vannak más nemű ismerősei. Mindenkinek vannak. Annyira azért nem vagyok hülye, hogy ezt ne tudjam :)

A 'társkeresőzést' nem most kezdte, hanem még azelőtt, hogy megismerkedtünk.

Azzal sincs bajom, ha ismerkedik. Ezt mondtam is már neki. Azt mondta, hogy fordított esetben őt nem zavarná a dolog. Mert mindenhez 2 ember kell. És ezt én is így gondolom, de akkor sem tudom ezt így elfogadni.

Tényleg nem tudom, mi hiányozhat neki, azon kívül, hogy elég ritkán tudunk találkozni. Valószínűleg ez az oka annak is, hogy ezen a hülyeségen problémázok.

Miből gondolod, hogy kezd megbarátkozni azzal, hogy hamarosan vége lesz?

2014. júl. 9. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!