Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztek, amikor láttok egy négert járni egy fehér lánnyal?
DE most őszintén, kíváncsi vagyok a véleményetekre
Egyre több a néger itt Budapesten, még a külvárosban is.
Egyszer amikor a véletlen folytán hajnalban jártam a belvárosban(nem mellesleg roma emberek ki akartak rabolni), akkor láttam nagyon sok négert, és volt hogy csinos szőke lányokkal voltak. Szerintetek? NEktek mi a véleményetek?
58 százalékos, én most raktam fel elsőre ilyen jellegű kérdést
és kedves utolsó, hallottál már jópár olyan hírt, amiben az áll, hogy néger fiú meggyilkolta a fehér barátnőjét? nagyon sok ilyen hírt lehet olvasni az interneten, tvben már kevésbé, mert ott tudatosan szelektálnak, tudatosan elhallgatják a származást és egyebet.
Én nem vagyok rasszista, vagy ha annak tartanak az sem baj, de ha nő lennék, akkor 10x plussz még 1x meggondolnám, hogy összeálljak e egy négerrel. Egyszerűen kockázatos, nem csak azért, mert agresszívebbek az átlagnál, hanem egészségügyi kockázatot is jelent. Tudtad hogy egyes afrikai országok lakosságának kb 80% AIDS-es? Már pusztán ez a tény is elegendő, hogy tartózkodjunk. Én férfiként, a világ legkevésbé kívánatosabb női közé sorolom a néger nőket. Nyomott orrúak, koszosak és stb. A férfiak pedig törzsi ösztönökkel vannak felvértezve. Tudod az a baj, hogy a globális média nem az igazak pártján áll, és emiatt lehetnek olyan eltorzult vélemények, mint a tiéd is kedves utolsó. ÉS végsősoron, amiért tartózkodni kell, az az erkölcs.
Hát, pedig ez a kérdés kb. ugyanaz, mint a néger szomszédos...
Ha én ilyen párt látok, sajnálom a lányt, de nem az általad leírt ostobaságok miatt, hanem mert volt már sok néger pasim, rengeteget ismertem és most is néger férjem van, így tudom, hogy mennyivel nehezebb egy ilyen kapcsolat a fehér-fehér között. A négerek nagyon-nagyon nagy része hűtlen. Véleményem szerint a sok buta fehér lány miatt, akik olyan olcsón adják magukat, teljesen erkölcstelen módon nős és gyerekes férfiaknak is felajánlják magukat! :(
Kérdező ki kell ábrándítsalak rasszista vagy. Habár még nem volt néger barátom nem hinném hogy bármivel veszélyesebb mint a skinhead vadbarmok vagy a romák vagy az arabok. Hány néger megölte fehér barátnőjét és hány fehér ölte meg fehér barátnőjét? Könyörgöm -.-" Az pedig hogy a néger nők koszosak? Mert? Mitől koszosabbak mint mondjuk egy eszkimó nő? Az aids terjedéséről a néger falvakban pedig már had ne ők tegyenek. Ezek szerint az Amerikai gyarmatosításnál az indiánok tehettek arról hogy kis híján kipusztultak? Hiszen nagyjából annyi esélyük volt védekezni az indiánoknak is a vírusok ellen mint a fejletlen néger falvakban/városokban élő feketéknek az aids ellen. Kicsit gondolkodj el ezen létszi. Bár tudom úgyse fogsz oly mindegy miket hordok össze.
Mindezektől függetlenül nem járnék egyik a hozzászólásomban felsorolt népből származó férfivel sem mert abban az egyben egyet értek veled hogy vannak dolgok amiket nem feltétlen tudnak leküzdeni. Hogy ez a neveltetésükből vagy miből származik nem is fontos.
A kérdésre felelve pedig ha egy kevert párost látok semmivel nem botránkoztat meg jobban mintha egy fehér párt látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!