Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan hogy valakiért bármit eldobtatok volna annak ellenére, hogy sokszor csalódtatok benne?
Van egy lány aki már sokszor ejtett pofára, mégis szeretem. Voltunk már együtt és szerelmes volt belém, de csúnya vége lett. Lehetne más bármikor, de egyszerűen nem tud érdekelni. Szeretem. Úgy érzem ő az igazi, de valamiért mindig elrontom. Mindig összetör, mindig megfogadom hogy keresek mást, de képtelen vagyok feladni. Volt már veletek ilyen? Volt olyan hogy sok kínlódás után újra együtt voltatok?
19/f
Volt, egy diplomát hagytam ott miatta, de mivel kis hernyó vagyok, ezért, amikor haverom anyjának a menye, aki nőgyógyász véletlenül elszólta magát, hogy az említett nő épp tegnap kért tőle beutalót egy külföldi abortuszklinikára, mert a barátja otthagyta és egyedül nem boldogulna, akkor véletlenül ez kicsúszott a számon: "megérdemelte".
2 napon belül én lettem a fő közellenség az egész településen, amikor pedig összefutottam vele újból, mint újdonsült árufeltöltő a reakcióm kb ennyi volt [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!