Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem féltékennyé a barátom?
Hát, te magad írtad le, hogy féltékeny....
És inkább ne trükközz, mert nagyobb bajod is lehet belőle. Mondjuk tényleg megbántod..
A végén addig manőverezel, amíg a barátod lelép a kiscsajjal...
Szerintem Te akarod érezni, hogy fontos vagy másoknak is...
A féltékenység egy életre tönkreteheti a kapcsolatotokat, nem játék!!!
A barátod tudja, hogy nem Ő az egyetlen akinek kellhetsz, de megbízik benned, ha ezt a bizalmat megingatod, már kezdhetsz is keresni másik pasit magadnak...
kérdés: "Hogyan tegyem féltékennyé a barátom?"
magyarázatban: "Aztán a barátom elkezdett féltékenykedni , mert a hapsi már olyanokat mondott nekem , hogy nagyon szerelmes belém." Most akkor mi van? Ő már féltékeny, de Te féltékennyé akarod tenni?
A másik meg az, hogy írod az elején: "Nagyon szeretem a barátom, és tudom hogy ő is szeret engem." Akkor mi a problémád, ha szeret Téged, meg Te is őt? Miért nem örülsz neki és éltek boldogan, miért akarod féltékennyé tenni szerencsétlent?
Te teljesen hülye vagy. Egy ilyen helyzetben inkább 10+2 körömmel kéne a bartodba kapaszkodnod, nemhogy még itt szórakozni a helyzettel!
Egy igazi kapcsolatban SEMMI helye nincsen a féltékenységnek, annak pedig hogy direkt kiprovokáld, főleg. Tudod te, hogy milyen pocsék érzés, amikor félted a párodat? Félsz, hogy elveszítheted? Mi a büdös francnak akarsz direkt ilyen fájdalmat és vergődést okozni annak, akit "szeretsz"?
Nem vagy komplett, állíts magadon sürgősen! El fogod veszíteni a barátodat, ezt most borítékolom neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!