Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el hogy járjunk?
szóval nagyon régen ismerek már egy lányt nagyon sok időt töltök vele tegnap együtt audtunk. Éjszaka megsimogatta a hátam meg átkarolta mert ő ilyen bújós típus, nem tudom hogy ő mit érez irántam de én tudom hogy szeretem! 2 év van köztünk én idősebb vagyok mint ő de mind a ketten érettebbek vagyunk a korunknál és szeretünk komoly témákról is beszélni, szerintetek mit tegyek? ha elmondom neki hogy szeretem és kiderül h ő nem akkor felborul az egész barátság extrákkal kapcsolatunk! mi legyen? nagyon szeretem és sohasem éreztem még így egy lány iránt!
18/f
Már ne haragudj, de ez a barátság "extrákkal" dologban nem került még elő a téma semmilyen formában? Mármint csak beszélgettetek arról, hogy milyen életet szeretnétek, hol, esetleg kivel...
Meg úgy általában hogyan álltok a párkapcsolatokkal, mert ha ő keresgél a fiúk között, akkor kár erőltetni a dolgot!
Szóval puhatolózz egy kicsit, akkor talán tisztább lesz a kép.
Ettől függetlenül a férfi-nő barátságok sajnos hosszabb távon életképtelenek, mert vagy átalakulnak párkapcsolattá, vagy mindkét fél talál magának valaki mást idővel és akkor az intimitást velük élik meg. Ezért nincs szoros barátság férfi és nő között.
Ebből a szempontból viszont azt is mondhatnám, hogy sok vesztenivalód akkor nincs, őt mindenféleképp el fogod veszíteni idővel, tehát egy próbát megérne, de ne ajtóstól ronts a házba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!