Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm megcsalt és azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm megcsalt és azt mondja nem tud már bennem bízni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Véletlen belépve maradt a facebookjába én pedig beleolvastam a levelezésébe. Rájöttem, hogy megcsal.

Ezt mondtam neki és be is vallott mindent.

Megbeszéltük, hogy mindenkinek jár egy 2. esély. Továbbra is járunk de azt mondja, hogy így nem tud bennem megbízni, mert belenéztem a facebook-jába pedig az az ő magánügye.

Szeretem nagyon és nem tudom mit tegyek, hogy megbízzon bennem. Tudom, hogy hibáztam. Nem kellett volna belenéztem. Mindent megbocsájtanék neki, mert ő nekem az egyetlen szerelmem.

20F

2014. júl. 7. 20:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Figyelj! Valóban nem kellett volna belenézni a fb-ba, ebben hibáztál, DE! Mivel azon keresztül megtudtad, hogy megcsalt, amit nem szeretett volna az orrodra kötni, így ez már nem számít...ha nem találtál volna semmit, és tök tiszta lett volna a csaj, akkor megérteném a felháborodását, hogy milyen alapon nézegeted az ő cuccait...de így...ne viccelj már!!! Ilyenkor mindegy mennyire szereted, ott kell hagyni...miért?

1. Mert ha ő szeretne téged, nem csalt volna meg.

2. Hazudott, és még meg is alázott.

3. Még rád akarja kenni az egészet...

4. A 3-as pont miatt, valószínűleg még bűntudata se nagyon van.

Sajnálom, de tényleg egy ökör vagy, ha ezek után még foglalkozol vele...

25/N

2014. júl. 7. 20:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Veled aztán sok mindent meg lehet csinálni. Ilyenkor már törekedj arra, hogy minél hamarabb kiszeress belőle, persze azért mellette keféld rendesen, de újíts be új lányokat is.
2014. júl. 7. 20:52
 13/13 bölény25 ***** válasza:
Ennyire papucs nem lehet valaki...de ha igy van megérdemled!!!!!Amíg nem állsz a sarkadra addig meg fog csalni máskor is,de lehet nem egyszer csalt meg eddig se csak te tudsz egyről.Dobd ki a f..szba azt a ribizlit!!!!!!
2014. júl. 7. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!