Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm megcsalt és azt mondja nem tud már bennem bízni. Mit tegyek?
Véletlen belépve maradt a facebookjába én pedig beleolvastam a levelezésébe. Rájöttem, hogy megcsal.
Ezt mondtam neki és be is vallott mindent.
Megbeszéltük, hogy mindenkinek jár egy 2. esély. Továbbra is járunk de azt mondja, hogy így nem tud bennem megbízni, mert belenéztem a facebook-jába pedig az az ő magánügye.
Szeretem nagyon és nem tudom mit tegyek, hogy megbízzon bennem. Tudom, hogy hibáztam. Nem kellett volna belenéztem. Mindent megbocsájtanék neki, mert ő nekem az egyetlen szerelmem.
20F
Figyelj! Valóban nem kellett volna belenézni a fb-ba, ebben hibáztál, DE! Mivel azon keresztül megtudtad, hogy megcsalt, amit nem szeretett volna az orrodra kötni, így ez már nem számít...ha nem találtál volna semmit, és tök tiszta lett volna a csaj, akkor megérteném a felháborodását, hogy milyen alapon nézegeted az ő cuccait...de így...ne viccelj már!!! Ilyenkor mindegy mennyire szereted, ott kell hagyni...miért?
1. Mert ha ő szeretne téged, nem csalt volna meg.
2. Hazudott, és még meg is alázott.
3. Még rád akarja kenni az egészet...
4. A 3-as pont miatt, valószínűleg még bűntudata se nagyon van.
Sajnálom, de tényleg egy ökör vagy, ha ezek után még foglalkozol vele...
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!