Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagy? Viszonozza a szerelmed?
Figyelt kérdés
2014. júl. 7. 17:49
1/10 anonim válasza:
Plátóian szerelmes vagyok, és még nem tudja, hogy létezem, de remélem megtudja egyszer és megfogom. :)
2/10 anonim válasza:
szerelmes voltam, nem lett viszonozva. Elmúlt! háháháhháháhhhháááááááá :D :D :D
3/10 anonim válasza:
Nem (de van akivel nagyon, nagyon szívesen összejönnék), nem.
5/10 anonim válasza:
Még magam sem vagyok biztos benne, de nagyon úgy tűnik.
Nem, de talán még megvan rá az esély.
7/10 anonim válasza:
Szerelmes voltam belé, mára már csak szeretet, ragaszkodás, megszokás maradt. Jav. SZERETET! Így nagybetűvel :)
Ő azt mondja szeret, de én ezt nem érzem. Nem tudom tehát, hogy igazat mond-e. Folyton kételkedek, mert párszor csalódtam már benne.
8/10 anonim válasza:
Kb. 1 hónapja ért véget a legutolsó fellángolásom, azóta nyugi van nálam!
21/f
9/10 anonim válasza:
Senkibe se vagyok szerelmes, de viszonozza.
10/10 anonim válasza:
Nem vagyok szerelmes, viszont van egy férfi akivel nagyon szívesen megismerkednék.. csak a körülmények nem teszik lehetővé :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!