Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki, ha kishíján elájultam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha kishíján elájultam?

Figyelt kérdés

A párom meg a legjobb barátja kitalálták, hogy menjünk le a tóhoz biciklivel (10km).

Sajnos kiskorom óta gyógyíthatatlan szívbetegségem van, valamint fontos ásványi anyagok nagy mennyiségben hiányoznak a szervezetemböl. Pár éve kórházban is voltam miatta, és utána egy hónapig nem járhattam suliba.

Még a kapcsolatunk elején közöltem vele a helyzetet, azt mondta, vállalja.

Mivel mindkét srác sportol, nekik meg se kottyan 31 fokban, víz és pihenés nélkül biciklizni.

Én egy pontnál éreztem, hogy rosszul vagyok, de nem törödtem vele, mert leszólnának, ha megállnék. 5 perc múlva azonban elöször elvesztettem a hallásom, a látásom, majd kishíján az öntudatom is. Mivel már ismerem ezeket a tüneteket, megálltam, mielött elájulok.

(Nagyobb fizikai vagy lelki megterhelés esetén mindig ez történik).

Persze a srácok most utálnak. A párom barátja kiakadt és lelépett, a párom meg nem beszél velem, azt leszámítva, hogy megmondta, hogy elveszi a telefonom, nehogy túlterheljen a pötyögtetés, és elvesszem az eszméletem. Irónia a köbön.

Megmondta, hogy soha többet sehová nem visznek magukkal, inkább a srác barátnöjét viszik, aki szintén sportos, és úgy teker le 100km-et, hogy még csak meg sem izzad.

Olyan szerencsétlennek érzem magam :(

20l

2014. júl. 6. 17:31
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Mert ez a normális srác is csinált egy-két dolgot, ami nekem nagyon nem esett jól...És akkor azt hittem, nekem így lesz jobb. Sajnos én sem látok a jövöbe...
2014. júl. 6. 18:45
 22/31 anonim válasza:

Oh értem. Akkor megértem azt a dolgot.. De azt nem, hogy miért nem tudsz elszakadni a mostani párodtól, ha ilyen veled?:(

És amúgy annyira rossz dolgokat tett az a normális srác?o.O

2014. júl. 6. 18:48
 23/31 A kérdező kommentje:

Visszagondolva nem annyira rosszakat (ha összehasonlítom a jelenlegi helyzetemmel), csak akkor ott volt rossz. Lehet, hogy azóta már ö is megváltozott, nem tudom, nem beszélünk.

Nincs hová mennem sajnos, így nem szakíthatok.

2014. júl. 6. 18:51
 24/31 anonim ***** válasza:

Szerintem te elég fontos dolgokat elhallgathattál a barátod előtt, konkrétan azt amit nekünk az első pár sorban leírtál. Ha tudna róla nemhiszem, hogy ilyen bunkó lenne, a barátai meg pláne kétlem, hogy tudnak a betegségedről.

VISZONT ha tud róla, akkor egy sötét büdös bunkó tapló paraszt, aki kiérdemelne egy istenes nagy taslit. Kérdezhetném én is 30adjára, hogy miért vagy akkor együtt vele, de sajnos ismerünk titeket lányokat, akiknek az kell, ha besöpörnek a szőnyeg alá és jól ugrálnak rajtatok.

2014. júl. 6. 18:54
 25/31 anonim válasza:
Oh érthető. Ezért nem szabad megbántottan vagy dühösen döntést hozni.. mint mondtad nem láthattál a jövőbe, de csak ismerted a mostani párod, hogy milyen mielőtt összejöttetek. :/ De amúgy szerintem, meg kéne kérdezned exed , hogy van, mi újság vele. Lehet szívesen beszélne veled egy kicsit.:)
2014. júl. 6. 18:56
 26/31 A kérdező kommentje:

Az exem boldog az új párjával, nem áll szándékomban felforgatni az életét.

Ha szakítunk, az utcárs kerülök.

2014. júl. 6. 18:59
 27/31 anonim válasza:
Szerintem nem lenne nagy gond ebből. Ezzel nem hiszem, hogy felforgatnád az életét. Ha szereti az új párját akkor csak beszélgetni fog veled, lehet még a barátnője is segítőkész lenne és adna tanácsot, ha tudna. De akkor a szakítást egy darabig hanyagold, de lehet meg kéne próbálnod saját lábra állni:) Legalábbis én így gondolom, ezekből amit leírtál.
2014. júl. 6. 19:03
 28/31 anonim ***** válasza:
A palid és a barátja ketten megdugták a palid barátjának a csaját? Egyszerre vagy csak mindkettőnek meg volt?
2014. júl. 6. 23:20
 29/31 A kérdező kommentje:
Mindkettönek, csak fél év külömbséggel
2014. júl. 7. 00:15
 30/31 anonim válasza:
Komolyan? :O
2014. júl. 7. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!