Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt miért csinálta? Van esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálta? Van esélyem?

Figyelt kérdés

Van egy srác, tavaly márciusban ismertem meg, elhívott randizni, de akkor sajnos csúnyán lekoptattam és megszakadt minden kapcsolatom vele. Aztán augusztusban egyszer találkoztunk és másnap írt egy sms-t, hogy még mindig tetszem neki, akkor még volt barátom és így nem is foglalkoztam vele. Aztán szilveszter előtt pár nappal valahogy elkezdtünk sokat msn-ezni. Szilveszterkor megint elhívott randizni, ketteseben töltöttük az estét egy szórakozó helyen. Egész este csókolóztunk, fogtuk egymás kezét, majd a buli után haza kísért és mondta, hogy másnap majd beszélünk. Ebből az lett, hogy írt egy e-mailt, hogy nagyon sajnálja, de bármennyire is szeretné, neki most nincs ideje egy kapcsolatra, mert sokat kell dolgoznia és legyünk barátok. Szerintetek van nála esélyem, vagy csak azért csinálta ezt, mert én is lekoptattam régebben, vagy csak nem jöttem be neki?

L/19 F/23

2010. jan. 6. 18:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem bosszú. Én is megtettem volna.

18F

2010. jan. 6. 18:43
 2/3 anonim ***** válasza:
én már alapban nem beszéltem volna veled az első koptatás után. Sztem jól tette amit tett. Ezután ne csodálkozz, ha neked is tenned kell majd a kapcsolatért.
2010. jan. 6. 18:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a régiekre visszatekintve ugy gondolta ugyse vetted komolyan.Nem hiszem hogy akarna ezért veled kom.kapcsit.
2010. jan. 9. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!