Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki, aki itt a GyakoriKerdeseken jott ossze a pasijaval/csajaval? :-)
Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 18:19
1/9 anonim válasza:
ez lenne az utolsó hely ahol pasiznék:D
2/9 A kérdező kommentje:
csak azert kerdeztem, mert annyi olyat olvasok, hogy irj privit, msnezzunk stb...
2010. jan. 6. 18:25
3/9 anonim válasza:
ez lenne az utolsó hely, ahol csajoznék.. :D
4/9 anonim válasza:
ez lenne az utolsó hely ahol... ö ja már írtátok mindkettőt.
5/9 anonim válasza:
ez nem egy olyan hely, nezd meg a keresobe ha ilyet akarsz
6/9 A kérdező kommentje:
Nincs szuksegem tarskereso oldalra ahhoz, hogy pasizzak, csak feltettem egy kerdest, mert kivancsi voltam.Egyebkent egyertelmu, hogy pasizni nem ide jon az ember, de miert ne johetne ossze itt valaki valakivel,akinek szimpi a kommentje, nekem is irtak mar egy csomoszor, hogy emailezzunk, ilyesmi.
2010. jan. 6. 19:06
8/9 anonim válasza:
ezen én is elméláztam:) de előbb utóbb minden kérdésemre választ kapok, anélkül, h kérdeznék:))
hát ha szimpi valaki...még akármi is lehet;)
"sexy pasi" 19 (nem egózás:D)
9/9 anonim válasza:
Gyerekek, a kérdés arra vonatkozott, hogy előfordult-e már?
Szerintem igen, bár eléggé ritka. Ez az oldal elég rossz hely hozzá, nem lehet nagyon követni, ki kicsoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!