Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, nektek nincs buntudatotok, amikor atvertek egy lanyt?
Figyelt kérdés
Én képtelen vagyok azt mondani valkinek hogy szeretem, csak azért h megdugjam. Segitenetek?#szex #csaj szerzes
2014. júl. 5. 19:13
1/8 anonim válasza:
Legközelebb ne higgy el mindent amit egy fiú mond. ;) Még mindig kevésbé vagyunk manipulatívat mint a nők.
3/8 anonim válasza:
Ilyenektől nem fogsz választ kapni, hisz maguknak sem ismerik el azt hogy butaság amit csinálnak.
Egyébként meg akinek jó beszélőkéje van, az mindig is megtudott kapni bármit, aki meg könnyen kapható, kihasználható, nem kell sajnálni, megérdemli.
22F
4/8 anonim válasza:
Most mi is mondhatnánk , hogy a nők mennyi mindenben képesek hazudni....
De gondolj bele különben hogy feküdnének le velünk??
Nagyon nagyon csúúúnya dolog igen, de hát ez van..
5/8 anonim válasza:
Egy ideig én sem tudtam. Aztán egyszer egy barátnőm mondta hogy úgy lefekdüne velem, hazudjak már neki valami szépet. Azóta tudom hogy a nők kifejezetten várják hogy hazudjanak nekik, valahogy ettől lesz nekik jó.
Meg kell tenni a kedvükért.
6/8 anonim válasza:
Ezért nem szoktam átverni a lányokat. Legalábbis szándékosan soha.
7/8 anonim válasza:
Gondolom egy helyes pofival megáldott illető mondta, persze egyből átnedvesedett a bugyid, aztán csodálkoztál, hogy másnap már mást kefél. Mi lett volna, ha egy átlagos külsejű mondja? Kitalálom: gyors lekoptatás. Ördögi kör, majd jön egy újabb topmodell, hidd el neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!