Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány egyszer visszautasít, mert barátként tekint rád, akkor már esélytelen az egész?
Egyik barátom is barátként kezdte, de kitartó volt, odaadó, lehetett rá számítani, türelmes stb stb, végül összejöttek.
Szóval, 100-ból 1 eset az övé :)
nem.
a visszautasítás annyit jelent,hogy az alkalmazott taktika nem vált be,és ezt értékeli a nő visszautasítással.
példa erre a munkatársnőm mondjuk,de sok más eset is.
férje van meg gyereke,ezért folyamatosan pattintott,ha el akartam hívni valahova,vagy valami.
aztán 1x utánamentem a wcbe,elkaptam,magamhoz húztam és megcsókoltam lesz ami lesz.
és úgy visszacsókolt,hogy majdnem megette a számat.
ott helyben megujjaztam,ő meg kiverte a farkam.
szóval sokszor a tettek beszédesebbek,mint az,hogy csak koslatsz utána.
és fordítva legalább ennyire igaz,mondjuk egy visszahúzódóbb lánnyal.
ő megijed a határozott férfi viselkedéstől,ezért nála a folyamatos jelenlét,apró érintések fognak sikerhez vezetni,lassú víz.
szóval olyan ez,mint egy boxmeccs 12 menete.
az első menetet elbuktad,de ott van még 11 menet,hogy te győzz,ezért ne sértődj be a csajra.
ne is mutasd,hogy ez zavar téged,nincsen rád hatással,nem tud elbizonytalanítani.
ott vagy,jelen vagy és várod lesed az alkalmat,egy gyenge pillanatot,amikor lecsaphatsz és megdughatod.
13-as
Te miért olyannal kezdesz ki, aki foglalt, és családos? Ezzel elcseszed mások életét.
Ez a "legyünk barátok" csak egy lekoptatós duma, hogy ne sértsen meg, ne kellejen megmondania az igazat.
A valóság az hogy nem vagy jóképű gyerek, így a külsőd nem felel meg neki.
Szar senki vagy a szemében, nem férfi.
Felesleges próbálkoznod.
Az előzőhöz még hozzátenném, hogy egyet értek azzal, hogy nem jöttél be a csajnak, vagy nem vagy az esete.
Ennek ellenére később még beléd szerethet. Jàrtam már így.
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!