Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van értelme összejönni egy olyan pasival, akinek 2-3 hónappal ezelőtt ért véget egy komoly kapcsolata?

Figyelt kérdés
Vonzódunk egymáshoz,de ugyanakkor azt is érzem,hogy még nincs túl az exen...
2010. jan. 6. 15:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy volt, hogy az exem dobott engem, akit imádtam, 2-3 hónapig próbálkoztam minden trükkel, hogy visszaszerzzem, de nem sikerült.

Aztán kb 3 hónap mulva találtam egy másik srácot, aki aranyos volt, tetszett... összejöttünk, eleinte elég sokat nyávogtam neki az előző pasimról, de olyankor mindig megvígasztalt.. hát 1 év kellett hozzá, míg túltettem magam az exemen.

De amikor már megvolt az új barátom, akkor már nem akartam visszamenni az exemhez. Mert ő szeretett és az jó volt, főleg olyankor, amikor a legnagyobb szükségem volt rá.

------------------------------------------------------

Szerintem én összejönnék vele a helyedben. Lehet, hogy sokat fog még dumálni a régi bnőjéről, de nem kell bántani ezért, elfelejti majd, nem fog visszamenni hozzá.

2010. jan. 8. 19:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Engem dobott a völegényem, már négy hónapja. Állítolag nem szeret ugy mint rég. Három hónapja udvarolgat egy csajnak,vagy legalábbis Nekem ezt mondja. Tudja Én még mindig nagyon szeretem. A gáz az, hogy Engem az exét is van mikor naponta, van mikor két naponta felhív. És olyankor akár egy órát is beszélünk. Ja és sütizni is elhívott párszor. És búcsukor mindig megcsokol, nem csak puszi.Szerintem vigyázz ezzel a dologgal, várj még pár hónapot, vagy keress mást. Ezt a történetet csak jóindulatból írtam, nem bántásként.Nem egyszerű túllenni egy komoly kapcsolaton.
2010. jan. 8. 19:20
 13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak:Én is inkább úgy vagyok vele,hogy várok,mert nem akarok másodhegedűs lenni sem az exel szemben...a másik probléma,hogy én 18 vagyok,ő pedig 27....vagy ez szerintetek nem sok?
2010. jan. 8. 19:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Horoszkópilag nézve ideális.
2010. jan. 9. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!