Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme összejönni egy olyan pasival, akinek 2-3 hónappal ezelőtt ért véget egy komoly kapcsolata?
Nálunk úgy volt, hogy az exem dobott engem, akit imádtam, 2-3 hónapig próbálkoztam minden trükkel, hogy visszaszerzzem, de nem sikerült.
Aztán kb 3 hónap mulva találtam egy másik srácot, aki aranyos volt, tetszett... összejöttünk, eleinte elég sokat nyávogtam neki az előző pasimról, de olyankor mindig megvígasztalt.. hát 1 év kellett hozzá, míg túltettem magam az exemen.
De amikor már megvolt az új barátom, akkor már nem akartam visszamenni az exemhez. Mert ő szeretett és az jó volt, főleg olyankor, amikor a legnagyobb szükségem volt rá.
------------------------------------------------------
Szerintem én összejönnék vele a helyedben. Lehet, hogy sokat fog még dumálni a régi bnőjéről, de nem kell bántani ezért, elfelejti majd, nem fog visszamenni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!