Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megadjátok a párotoknak a facebook jelszavatokat?
én megadtam.nem hitt nekem hogy haverommal beszélgetek olyan sokat,nekem takargatni valóm nincs.én is tudom az övét,soha nem néztem meg.
19/l
2014. júl. 4. 18:48
Megadtam és nem csak a Facebook jelszavamat. Gondolhatod, hogy szakítás után nem volt egyszerű mindenhol jelszót cserélni.
Még a netbank jelszavát is tudta. -_-
Többször ilyent nem hibázok, az biztos.
2014. júl. 4. 18:48
# 12 Nem kötelező faroknak lenni szakítás után, amúgy.
2014. júl. 4. 18:49
14/27 A kérdező kommentje:
aki valamit titkol az nem adja meg, ha meg bíznak egymásban a párok akkor simán beleolvashatnak egymáséba
12-es. Attól, hogy tudja a netbank jelszavad még nem fog tudni semmit csinálni, csak nézelődni. Bár nem tudom mindegyiknél úgy van-e, de OTP-nél pl SMS-ben küldenek egy kódot a telefonodra. A nélkül a kód nélkül semmit nem lehet csinálni.
2014. júl. 4. 18:53
Szerintem meg ha bizalom van, akkor pont nem kell neki a másik jelszava, hiszen nincs mit titkolni... Ha már nagyon kell a jelszó, akkor ott már ellenőrzés zajlik, és az már korán sem bizalom...
2014. júl. 4. 18:53
Nem adnám meg, de gyakorlatilag bele tudna nézni, hiszen a windows mindkettőnkét jelzi...
Nincs semmi titkolnivalóm... de ha megtudnám, hogy belenézett, óriási balhé lenne belőle az tuti!
Ennyi privát szféra mindenkinek jár! Nekem se jut eszembe belenézni se a facebookjába, se az emailjeibe...
Megtisztelem azzal, hogy vannak dolgok, amiben nem vájkálok...
Ha meg valakinek titkolnivalója van? A beszélgetéseket, előzményeket törölni is lehet ám. ;)
2014. júl. 4. 18:55
Ha megbíznak egymásban a párok, minek akarnának beleolvasni mások beszélgetéseibe? Magdianyus/Bokrosgizi-szindrómában szenvedsz talán? Pont nem érdekelnek a barátom Facebook-os beszélgetései, tudom hogy 1-2 régi haverjával vált néha pár üzenetet, de minek olvasnám el őket? Én meg csak a húgommal és anyámmal szoktam FB-n chatelni, azokat meg minek olvasná el ő? Egyikünk se kérte el a másik jelszavát, szerintem pont ugyanannyira nem vagyunk kíváncsiak a másik levelezéseire másokkal.
2014. júl. 4. 18:56
Igen, minden jelszót megadtunk egymásnak a férjemmel amikor még nem volt a telefonunkon net elérhetőség, így ha valami üzenetet vártunk, nem kellett kivárni, amíg hazaértünk, felhívhattuk egymást és megkérhettük, hogy nézze meg. Azóta már telefonon is meg tudjuk nézni az üziket, a jelszavakat azóta is tudjuk. Titkolni valónk nincs, kutakodni nem szoktunk, belépni a másik megkérdezése, vagy kérése nélkül nem lépünk be, nem olvassuk egymás leveleit, alap, hogy megbízunk egymásban.
2014. júl. 4. 19:00
2014. júl. 4. 19:04
Kapcsolódó kérdések: