Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes valasztas? Bov lent
Figyelt kérdés
Naszoval van egy lany akivel egy osztalykirandulason ismertem meg ami 5 honapja volt es meg tavaly beleszerettem de tul keson mondtam meg neki szerintem hogy szeretem mert osszejott a volt pasijaval de megbeszeltuk hogy baratok maradunk.Azota egyszer mondta hogy kedvel engem meg jol erzi magat ha vele vagyok neha es amiota "eltavolodtunk" azota jobban el tudunk beszelni igy messen mert suliban mostanaban mar nem surun talakozok vele.De most szilveszterkor voltam egy bulin ahol volt egy jo csaj aki megtetszett es na szoktam vele is beszelni meg meg a masik lannyal is akivel baratok vagyunk.De akivel barati viszonyban vagyok tegnap elott azt irta messen hogy hogy allok szerelem ugyeben az ujevben.Hat a reakciot szerintem ti is el tudjatok kepzelni de mivel nem akartam megserteni azt mondtam hogy amiota volt vele a "komolyabb beszelgetes"azota szabad vagyok.Na akkor nem tudtam hogy mi celbol tegnap rakerdeztem es azt mondta hogy o akart erdeklodni "csak ugy":p De ahogy eszrevettem a baratjaval mostanaban nem igazan beszel a suliban meg nem is nagyon talakozik vele mert tavaly minden szunetben eggyut lattam oket de most mar nem csak nagyon ritkan.Legbelul meg mindig szeretem de a masik lanyt is kedvelem es nem tudom hogy mit tegyek.jarjak az uj lannyal vagy varjak meg hatha lesz valami a "voltal".Kerlek ha van tippetek akkor mondjatok el mert nagyon szerenem mar "lezarni a dolgot".elore is koszonom.15/F2010. jan. 6. 14:08
1/1 anonim válasza:
Járj az új lánnyal és a régit felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!