Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha semmi jelentősége, miért hazudott nekem? (Hosszabb történet! )
Előre köszönöm annak aki elolvassa és annak aki segít is!
A barátom mostanság elég furán viselkedett, ami okot adott nekem a be is igazolódott gyanakvásomra, h egy másik csaj is van kapcsolatunkban. Neten a közös profilunkat lecserélte, ami elejével úgy gondoltam, h hát ok, nem kell fent lenni mindenhol közösen. Na de az, h már a telefonjából is levette a képemet, a folyamatos telefondugdosás és lehalkítása már elég okot adott az aggodalomra... Már a kétségbeesésemben átnéztem a telefonját is, de semmit nem találtam, de persze ez tudtam h semmit nem jelent. Folyamatosan láttam rajta, h gyötri őt a lelkiismeret furdalás... Nem tudott a szemembe nézni rendesen stb. Pár napja leültünk, h tisztázzuk a kapcsolatunkat és a mostani helyzetet és bevallotta, h ráírt arra a csajra akivel előttem akart járni és elmentek egy kávéra is, ami neki semmit nem jelentett csak egy beszélgetést és megesküdött (Amit sosem szokott), h semmi se történt köztük. Az irkálásuk 5 napig tartott állítólag.
Hiába, h őszinte volt velem, úgy érzem akkor is becsapott engem, mert úgy gondolom, h ha annyira "semmi jelentősége" nem volt a találkozásnak, akkor előtte miért nem mondta el nekem? Válasz erre: "Mert féltem, h kiborulsz erre!"-Ami nem igaz!! Mondtam a barátomnak, h ha ennyire jóba vannak csak akkor megszeretném őt ismerni, de a barátom hevesen ellenkezett és kérlelte egyfolytában, h neten még csak rá se írjak. Konkrét magyarázatot nem kaptam, h miért ne,csak annyit, h "mert ne!"...
Úgy érzem, h a bizalmam felé megtört és üldözési mániám van. Folyton azt gondolom, ha nem ír nekem neten v vmi, h "Biztosan vele ír..." és ettől teljesen összetörök. Érezteti, h engem szeret meg folyton mondja, h ha nem szeretne, akkor nem is lenne velem, de valahogy ez engem nem nyugtat meg. Én is szeretem őt és szeretnék túljutni ezeken a kételyeken de nem tudom, h h tegyem.. Valaki valami tanácsot tud adni? Vagy ha már vele akarok maradni, akkor törődjek bele a történtekbe?! :/ Köszönöm! 21/L,F
Szerintem is sántít és volt még itt valami. Ha csak egy kis kávé lett volna meg irogatás azon nem lenne mit ennyire tagadni és védeni.. nem hinném hogy üldözési mánia lenne, csak szimplán nem ad már neked elég okot arra, hogy bízz benne. A "szeretlek, ezért vagyok veled" meg egy jó szöveg arra, hogy burkolja ezt az egészet. Ez nem így van. Ha szeretne, úgy mint még talán soha senkit, akkor nem írogatna senkinek mert te kötnéd le minden gondolatát.
Mi hiányzik nálatok, amit máshol kezdett keresni?
Ha előre megbeszéltek valamit, vagy volt valami olyan dolog amiről te nem tudhatsz, akkor valószínűnek tartom, hogy szólni fog a barátodnak, bár lehet akkor is ha nem volt semmi, szóval ez se mérvadó. Ha nem tudod elengedni a dolgot, és megbízni a barátodban, akkor kérdezd, csak készülj fel a helyzetre hogy visszamondja a barátodnak, aki meg majd elédáll és megkérdezi, hogy ezt miért csináltad.
Szerintem nem jó dolog utánajárkálni, és ellenőrizgetni hogy ki kivel mit csinált, de ha tényleg úgy gondolod hogy van itt még más is, akkor.... akkor nehogy már te legyél a buta lány akit át lehet verni.
De én is csak találgatok tudás nélkül.... gondold át!
Nem amiatt írna rá szerintem, hogy mit mondjon, hanem szimplán tudatná vele, hogy na érdeklődik a csajod.
De ez megint csak találgatás..
Félt, hogy kiborulsz - elvileg ezt mondta neked, ezért nem árulta el, mert biztos féltékeny lennél rá.
Most akkor vagy nem volt semmi, "csak" a barátod kifelé kacsingat és ezért félti a kis "barátságukat"(?), vagy pedig volt és emiatt tiltakozik ilyen hevesen. Én már tényleg nem tudom. Kérdezz rá, valószínűleg előrébb leszel valamivel, de mondom, készülj fel, hogy a barátod nem fogja jó néven venni ha tudomást szerez róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!