Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sülve-főve, egészséges?

Figyelt kérdés

Egészséges az egy párkapcsolatban, ha én minden nap átjárok barátnőmhöz és ott alszok minden hétvégén, van hogy hétköznap is?

21/F

2014. júl. 3. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem 3 éve nem okoz gondot.
2014. júl. 3. 20:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez tőletek függ. Én biztos nem bírnám, heti 3 nap simán elég, de a párom is ilyen. Olyankor viszont folyamatosan egymással foglalkozunk, tartalmasan töltjük a napot.

L22

2014. júl. 3. 21:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze. Egy párkapcsolatnak az a lényege, hogy a lehető legtöbb időt szeretnétek együtt tölteni. Az nem egészséges (legalábbis tinikor után), ha csak alkalmanként igénylitek egymás közelségét. Akkor nincs is értelme a kapcsolatnak, illetve az nem valódi érzelmi kapcsolat, csak pl. alkalmi szex.
2014. júl. 3. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!