Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elköltöztem, rendbe lehet hozni még?
Amíg nem tudjátok ezt megbeszélni, addig biztosan így fog viselkedni. Meg aztán nem jó az, ha ennyire egyoldalú a dolog. Olyannak tűnik az egész, mintha lemondott volna rólad. Nyilván az meg így kényelmes neki, ha te keresed őt és a szexért sem kell neki senkinek sem könyörögnie. Még mindig megbántott, de megengedi neked, hogy a vágyait enyhítsd. Viszont ha csak szex van köztetek az hosszú távon szerintem nem elég. Nekem legalábbis nem lenne elég, ha a gyerekvállalás is bele került a képbe, de egyébként se és ahogy látom neked sem. Így ez egyáltalán nem tűnik jónak. Meg van az esély rá, hogy el fogtok így távolodni egymástól még inkább. Próbálj vele beszélni, hátha még meg lehet menni a kapcsolatotokat. Én drukkolok nektek.
22/L
Ha elköltöztél minek szexelsz vele? pont hogy akkor változna valami, ha udvarolni kellene ahhoz hogy vele legyél. Ennek így semmi értelme.
Nem el fogtok, hanem már el is távolodtatok egymástól. És nem is értem, hogy most miért te tepersz utána, ha egyszer ő bántott meg téged annyira, hogy el kellett jönnöd mert nem bírtad. nem vagy valami következetes.
Persze hogy nagy kegyesen megengedi hogy lefeküdj vele. még jó, egy pasi nem nagyon szokott visszautasítani egy jó kis numerát éhezések közepette.. nem is értem miért gondolod hogy ebben a felállásban ő a kisujját is mozdítani fogja, hogy visszaálljon a régi helyzet és hogy megoldódjon az eredeti konfliktus.
Ha ennyire oda vagy érte, borítékolhatom hogy az lesz, hogy pár héten belül könyörögni fogsz neki hogy engedjen visszaköltözni, ő meg majd nagy kegyesen beleegyezik, de húzza a száját hogy milyen csúnyán viselkedtél vele. És az eredeti ok, amiért elhagytad simán vissza fog jönni később, de csak le fogod nyelni.
Nem tudom mivel bántott meg, de neked kell mérlegelned, hogy mennyire volt súlyos az a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!