Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabadság vagy Kapcsolat? Miért ilyen nehéz?
El kell határoznod magad. Döntsd el, a barátodat akarod-e vagy inkább más fiúkat is kipróbálnál, viszont ne játszadozz a fiú érzéseivel.
Én 5 éve vagyok kapcsolatban, 17 éves korom óta. Ha valaki véletlen bepróbálkozik nálam, és ne adj isten, még okos is, helyes is, eszembe jut, hogy hú, többé nem lehet már közöm más fiúkhoz......? Nem izgultam rá másra még soha, de azért... amikor valaki bókol nekem, olyan jó lenne egy kicsit nyíltabban visszabókolni anélkül, hogy bűntudatom lenne. De ez van... Szeretem a barátomat. Lényegében tudom, hogy ő imád engem, és nála jobban soha senki nem fog szeretni. Tökéletes számomra, és ha utána más fiúim lennének, bennük már biztos nem szeretnék annyi mindent, mint benne.
Hozz meg egy döntést, és tartsd ahhoz magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!