Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 10-es skálán mennyire ciki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10-es skálán mennyire ciki? Mit akar még ezután? Ne hozzam többet fel? Szerethet?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akibe évek óta szerelmes vagyok, de nem volt semmi közöttünk soha, az osztálytársam és néha egy társaságban vagyunk, ennyi.

Ő elutazott a haverjaival a Voltra, én pedig itt maradtam

Tegnap történt valami, ami miatt sírtam és csak ő tudta a részleteket. 2 és fél órát vezetett miattam, ott hagyta a barátait is. Én pedig sírtam... De ez nem az a pár könnycseppes sírás volt, hanem a "nem kapok levegőt, nem bírok 2 mondatot elmondani, mindjárt elájulok, vörös az egész fejem" típusú dolog... Ő pedig itt volt egész éjszaka, próbált vigasztalni. Reggel ment vissza.

De én ezután nem akarok vele találkozni, ez nagyon ciki volt, én csak beszélgetni akartam vele, erre idejött. Maradni akart, de nem akartam, hogy elrontsam ezt a fesztiválját is.

Látott szétbőgött fejjel, a pólójában (abban alszom, ő felejtette itt egyszer) és nem tudom, hogy felhozzam-e ezt később, beszéljek-e vele róla.

Az egyik barátnőm azt mondja, hogy biztos szeret, ez már 100%, de lehet, hogy valami nyominak tart, aki mindenért őt hívja.

2014. júl. 2. 14:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

ne haragudj, de akkor is magas ez nekem. Elment hozzád és ottaludt (?!már ez is fura), levette a pólóját, reggel pedig ELFELEJTETTE felvenni, és félmeztelen ment haza. Hát, nem is tudom.... :-D

Mindegy, a kérdésed szempontjából ez érdektelen. Szerintem semmiképpen nem közömbös irántad, csak azt nem tudjuk, szerelmet vagy barátságot érez-e irántad. Küldj neki jeleket, flörtölj kicsit, abból kiderül, akar-e tőled valami komolyabbat.

2014. júl. 2. 15:14
 12/18 A kérdező kommentje:

Szerintem inkább ciki, mint cuki...

Nem félmeztelenül ment haza, hozott másik pólót. Ő nem vette vissza, ami egész nap rajta volt. Engem ez annyira nem tartott vissza attól, hogy felpróbáljam, ahogy elment.

De nálam a flörtölés kimerül abba, hogy ránézek és mosolygok, ami után elvörösödök, ha rám néz.

2014. júl. 2. 15:17
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyosak vagytok nagyon, az a srác pedig egy hős! Sokan a házastársukért sem hoznának ilyen áldozatot. Hidd el nem vagy neki közömbös, ezek után azt hiszem őszinte lehetsz hozzá már teljesen, mert megérdemli.
2014. júl. 2. 15:27
 14/18 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2014. júl. 2. 15:28
 15/18 A kérdező kommentje:

De akkor miért nem kezdeményez, ha tényleg akar valamit?

Egyszer csókolóztunk, másnap annyira írt, hogy hiba volt az előző este, ne haragudjak rá, többet nem fordul elő. Aztán sokáig került, vagy nagyon bunkó volt velem, az osztálykiránduláson beszéltünk egy elég hosszú idő után normálisan (igen, akkor is azért, mert sírtam, de akkor nem így, csak kulturáltan).

Ő 17 éves, én még 16 vagyok.

2014. júl. 2. 15:33
 16/18 anonim ***** válasza:

Jesszusom, tényleg lehet, hogy csak a legjobb barátod akar lenni? Sok oka lehet még de ez legalább logikus és nem fáj.

#13 voltam

2014. júl. 2. 15:38
 17/18 A kérdező kommentje:

Néha viszont annyira furcsa, hogy azt sem tudom, mit gondoljak, hogy gondoljak rá... :(

És ez így kikészít. Mert amiket tesz néha, az tök jó és úgy érzem, van esélyünk. Aztán valamit félreért, amit mondok/teszek és vége a jó hangulatnak.

2014. júl. 2. 16:03
 18/18 anonim ***** válasza:
szeret!!Ilyet egy baratert senki nem tenne meg!
2014. júl. 12. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!