Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak játszik velem?
A barátom nagyon fura volt velem
Előző nap még ment a nagyon szeretlek,ölelkezés,csókolózás,énekelte nekem a belédestemet meg ilyenek. Másnap meg úgyvolt hogy találkozunk. Sehol semmi. El se jött. Írtam neki facen,fent volt de nem írt vissza. 4 üzenetet irtam,egyikre se válaszolt. Délután lent voltam barátnőmmel a hát elött és focizott. Rám se nézett. Pedig tudta hogy ott vagyok. Majd köszöntem neki. Erre int egyet. Nah mondom egyre jobb :/ haza mentem,irtam neki mégegyszer hogy nem találkozunk? Erre azt irra hogy "1-kor keltem,2-kor el mentem otthonrol,4-kor értem haza,és mentem is le focizni" erre irtam hogy csak beszélni szerettem volna vele. Erre azt írta hogy most irjam le mert nem sokáig ér rá. Meg kérdeztem hogy szeret e még? Erre azt irja: az a baj. Hogy nem tudlak tiszta szivemből szeretni. Megkérdeztem hogy akkor csak átcseszett? Írta hogx akkor fogjam fel így. Aztán szakítottam vele. 2 napja azt mondta tetszik neki egy csaj.. tegnap barátnőmmel sétáltunk és ott jön szembe a volt barátom és a haverja. El akartam öket kerülni így át mentem a panel alagútján. Erre a haverja meg szólal: most miért szaladsz el a pasid elől? Késöbb focizott a volt barátom és a haverja,majd a "barátom" engem nézett és mosolygott meg kacsintott. Mindig engem nézett,úgy mint amikor meg ölelt meg meg akart csókolni. Fogta a foci labdát mosolygott majd oda lőtte hozzám. A labda pont eltalálta a kezem. Erre odajött a haverja hozzám bocsánatot kérjen,pedig nem is ő rugta a labdát. Aztán haza mentünk barátnőmmel és a volt barátom meg a haverja jött utánunk. A volt b-m mögöttem állt és nézett meg mosolygott. Be akartam írni a kapu kódunk de annyira zavarban voltam hogy konkrétan el felejtettem. Erre beírta ő nekem mert a haverja ott lakik a mi házunkban és tudja a kodját. Aztán be jött velünk a házba és ki ment. Reménykedtem hogy írni fog de nem így történt :( tudni kell hogy a fiu egy csajozós tipús.. vajon miért csinálja ezt. Köszönöm annak aki el olvasta és értelmes választ ír
Felejtsd el, játszik veled ,ez egyértelmű, és végül is be is ismerte az átcsesztél résznél.
A barátjának viszont bejössz, de lehet csak meg akar fektetni.
A legjobb ha átnézel rajta, az fog fájni neki a legjobban.
Szia hány évesek vagytok?
szerintem élvezd az életet..ha játszik veled játsz te is..add neki vissza..ne kösd le magad vele! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!