Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak játszik velem? Vagy lenne még ott valami?
Figyelt kérdés
Fél éve szakítottunk a volt barátommal. Egy idősek vagyunk, + osztálytársak. EZ alatt a fél év alatt, folyamatosan "öltük egymást". Hol közel kerültünk egymáshoz, hol egymásra sem bírtunk nézni. Azt hiszem, nem tudtuk egymást elengedni. A legutóbbi veszekedésünk előtt, majdnem összejöttünk. Aztán a nagy perpatvar után neki lett barátnője, és lassan nekem is alakul valami. Most nem beszélünk sokat, ha mégis a beszélgetéseink hangvétele távolságtartó. Viszont 3 napja voltunk osztálykiránduláson. S együtt mentünk szaunázni, és egész jól elvoltunk. Látszott a szemén, hogy szeretne valamit. Aztán este, kicsit spiccesen utalásokat tett arra, hogy szeretne csinálni valamit, nem csak szóban, zenével is elég nyilvánvalóvá tette. S ami azt illeti, én is ugyanarra gondoltam, mint ő. Viszont mielőtt bármi is történhetett volna, egyik haverja elhívta a szobából, ahol voltunk. Később is lett volna rá lehetőségünk, de nem mertem kezdeményezni, nem láttam helyesnek, hisz BARÁTNŐJE VAN (! ). De most már azt hiszem, bánom hogy nem történt semmi. Viszont másnap nem teljesen ugyanúgy viselkedtünk egymással, mint a kirándulás előtt, talán egy kicsivel jobb lett a helyzet. Normális az, ha mindketten kívántuk egymást? Viszont ha van barátnője, akkor mit akart tőlem? A suliban és észreveszem néha, hogy próbálja leplezni, ahogy rám figyel. érez még valamit? Vagy csak szimplán játéknak néz? Ha leendő barátomról beszélek előtte, ő is elkezdi osztani a többieknek, hogy mi van a barátnőjével. Miért csinálja ezt? Talán zavarja?2014. márc. 23. 10:46
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg még szeret téged,vagy hiányzik a szex veled.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) ..Ha az utóbbi áll fent,akkor el lehet érni,hogy többet is érezzen.
2014. márc. 23. 11:04
3/3 anonim válasza:
Biztosan, a pasikat a farkuk hajtja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!