Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Döntésképtelen vagyok
Hív a szíved, hogy az új csávóval ismét jó lehet minden, viszont a régit sem akarod elhagyni tiszteletből, szeretetből..
Én az újra szavazok, ha a régivel nem lehet jobb...
Én is voltam ilyen cipőben régen, és a régi mellett döntöttem, mert kezdett rendbe jönni. Valóban jobb is volt, de annyiban rosszabb, hogy akkor már mégsem úgy szerettem, mint előtte, és folyamatosan a másik fiú után vágytam. Úgyhogy én személy szerint megbántam az akkori döntésem. Úgy vagyok vele, hogy nem véletlenül kezdtél el találkozgatni mással...akkor már mégsem úgy szereted, ahogy kellene, csak ezt akkor még nem veszed úgy észre. Akkor a régi felé már vmi elmúlt, és az nem fog csak úgy visszajönni. Miután a régivel maradtam rá 2 évre megint ebbe a helyzetbe kerültem, persze akkor az új srác már nem az volt aki korábban, és akkor már az új mellett maradtam, tanultam a korábbi hibámból. Jó döntésnek bizonyult, azóta is boldogok vagyunk, és már úton van a kisbaba is. :)
Persze mindenki másképp működik. Remélem sikerülmeghoznod a számodra megfelelő döntést.
Nem tudom, én az anyagiakat nem keverném ebbe bele. Nekem meg se fordult a fejembe, hogy ezt a szempontot is számításba vegyem...A szülök...erre azt tudom monani, hogy nem ők fognak vele járni. Azért mert ők megszokták, meg kedvelik, nem jelenti azt hogy neked ő a legjobb.
Kockázatok vannak, lehet, hogy végül nem jön össze az újjal, de akár ez a régi is megromolhat végleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!