Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Döntésképtelen vagyok. Ti kit választanátok?
Két fiú is van, aki tetszik.
Az egyik:
-kék szemű
-17 éves
-barna hajú
-gördeszkázik
-magas
-vicces
-néha bulizik
-piát is iszik..:S
A másik:
-barna szemű
-19 éves
-barna hajú
-testépítő
-magas
-nagyon kedves
-sokszor bulizik
-iszik piát, de mértékkel.
Nos, az a helyzet, hogy mindkettő tetszik és mindkettőnek tetszem. Én 15 éves vagyok. De nem tudok választani. Ti kit választanátok a helyemben?
Egyiket sem. De csak azért, mert egyik sem érdekel téged igazán, csak örülsz, hogy tetszel valakinek. Bírom, mikor a nőkért többen "versengnek" és szerintük teljesen normális, de ha egy férfi csinálja ugyanezt, akkor egy szemét alak. :D
Dönts vagy, hagyd őket.
Bocsi, de elég szánalmas vagy.
Tudom, hogy azért írtál ide, mert várod a csodás ihletett, de az az igazság, hogy mi nem ismerjük őket. Sem a te kis szíved világát. De a te szíved néma, ergó pang az ürességtől. Tetszik neked a két gyerek, az ok. De ennyi. Tök mindegy melyiket választod, mert egy kapcsolathoz ennél kicsit több kell.
De azért remélem boldog leszel, amennyire tudsz.
utolsónak üzenem, hogy nem csak én vagyok itt a szánalmas. nézz magadra;) de attól még köszi.
és köszi mindenkinek. azt hiszem, a gördeszkás lesz a jó választás..:D mégiscsak fiatalabb..
csak a gyuróst mondanám, bár ö kicsit idös hozzád sztem!
gördeszkásokrol meg elöitéleteim vannak!:'D
amúgy meg tényleg...ha odáig fajult a dolog, h gyakorikerdeseken kérdezgeted, h kit válassz....akkor inkább egyiket sem.
ök is érzö lények, ezzel a ténnyel a késöbbiekben szembe fogsz találkozni!: )
Én mindenképpen magamat.
-22 éves
-kék szemű barna hajú
-szép, kedves, aranyos, mindenki kedvence
-magas, kigyúrt
-vicces
-gazdag
-nagy a bréje
-és úgy nyal mint Lassie
Ha érdekel írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!