Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek melyik a rosszabb?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik a rosszabb? Véleményekre vagyok kiváncsi!

Figyelt kérdés
Ha a barátod/barátnőd mondjuk egy buliban túl sokat iszik és lefekszik egy másik csajjal/pasival,akivel utána az életben nem fognak találkozni többet és igazából nem is jelentett semmit ez az egész egyiknek sem,vagy megismerkedik vkivel,rengeteget beszélnek,lelkileg nagyon közel kerülnek egymáshoz,de fizikailag nem történik semmi,de csak azért nem,mert a lelkiismeretük a jelenlegi partnerük miatt nem engedi meg,viszont egyébként meg vágynának rá.
2010. jan. 5. 21:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Azt kell, hogy modnjam hogy én nem a megcsalt hanem a megcsaló helyzetében voltam (amit azóta természetesen millioszor megbántam, mind1) Egyértelműen a MÁSODIK a rosszabb! Volt egy csókom egy fiuval, semmit nem jeletett nem is emlékszem rá totálisan lényegtelen és felesleges volt, viszont volt egy fiu akivel közeli kapcsolatba kerültem, lelkileg, fizikailag semmi és ebben a helyzetben már megfordult a fejemben a szakitás a barátommal...
2010. jan. 5. 22:23
 12/20 anonim ***** válasza:

2. velem is ez volt.

nem is mondom miota szar! F

2010. jan. 5. 22:46
 13/20 anonim válasza:
64%

Az elsö ha nem számitot a csajodnak/pasidnak semmit akor Megwan bocsátva!

Elöfordulnak ijenek de szerintem a 2.dik roszabb...

2010. jan. 5. 22:47
 14/20 A kérdező kommentje:
22:46os,veled hogy történt?Persze ha nem akarsz róla beszélni megértem,de jó lenne vkivel megosztani ezt az egészet:)
2010. jan. 5. 22:50
 15/20 anonim ***** válasza:
a második több szenvedéssel jár és megalázóbb
2010. jan. 5. 22:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Az érzelemtől függ, legalábbis nekem. Mellettem ne maradjon senki bűntudatból.
2010. jan. 6. 00:48
 17/20 anonim ***** válasza:
Második megtörtént velem. A vége az lett hogy mindketten elváltunk és most együtt élünk. Iszonyú nehéz volt végigcsinálni. Boldog vagyok, de mégegyer nem tudnám végigcsinálni. nálunk már gyerekek is vannak, ezért nehéz főleg a sztori.
2010. jan. 6. 16:40
 18/20 anonim ***** válasza:
mindkettő rossz, talán a második rosszabb..
2010. jan. 10. 18:11
 19/20 anonim ***** válasza:
a második! mert már az is megcsalás!!! az elsőnél meg hátt istenem berugtak és lefeküdtek egymással de nincs köztük semmi!!!
2010. jan. 10. 19:08
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ha van párod attól még vonzódhatsz máshoz is, ez biológia. Muszáj döntened, melyik a fontosabb, mert ha lefekszel egy idegennel és megcsalod a párod az patkányság.Gyerekes viselékedés, nem vállalod a felelőséget a tetteid után. Vagy barátot tartasz, vagy egyestés kalandokat, de a kettő együtt nem jó! mert akkor becsapod magad is és a párod is. Pl a kalandok miatt nem fejlődik a kapcsolat lelkileg, vagy tönkreteszi a féltékenység. Olyan nincs h a kecske is jóllakjon, és a káposzta is megmaradjon! Ha valaki megcsalja a másikat, az azt jelenti h semmibe veszi! Ha te jobban szereted magad mint amennyire őt szereted, vagyis becsülöd magad akkor tudod h olyat érdemelsz aki nem csap be! Aki egyszer megcsal megteszi mégegyszer és mindig , ezt szeretnéd?

Vagy bocsájts meg neki, de hogy fogsz utána bizni benne? Bizalom nélkül szeretet sincs, vagy nagy kínlódás. Kell ez neked?

2010. jan. 10. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!