Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a rosszabb? Véleményekre vagyok kiváncsi!
2. velem is ez volt.
nem is mondom miota szar! F
Az elsö ha nem számitot a csajodnak/pasidnak semmit akor Megwan bocsátva!
Elöfordulnak ijenek de szerintem a 2.dik roszabb...
Szerintem ha van párod attól még vonzódhatsz máshoz is, ez biológia. Muszáj döntened, melyik a fontosabb, mert ha lefekszel egy idegennel és megcsalod a párod az patkányság.Gyerekes viselékedés, nem vállalod a felelőséget a tetteid után. Vagy barátot tartasz, vagy egyestés kalandokat, de a kettő együtt nem jó! mert akkor becsapod magad is és a párod is. Pl a kalandok miatt nem fejlődik a kapcsolat lelkileg, vagy tönkreteszi a féltékenység. Olyan nincs h a kecske is jóllakjon, és a káposzta is megmaradjon! Ha valaki megcsalja a másikat, az azt jelenti h semmibe veszi! Ha te jobban szereted magad mint amennyire őt szereted, vagyis becsülöd magad akkor tudod h olyat érdemelsz aki nem csap be! Aki egyszer megcsal megteszi mégegyszer és mindig , ezt szeretnéd?
Vagy bocsájts meg neki, de hogy fogsz utána bizni benne? Bizalom nélkül szeretet sincs, vagy nagy kínlódás. Kell ez neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!