Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a rosszabb? Véleményekre vagyok kiváncsi!
Figyelt kérdés
Ha a barátod/barátnőd mondjuk egy buliban túl sokat iszik és lefekszik egy másik csajjal/pasival,akivel utána az életben nem fognak találkozni többet és igazából nem is jelentett semmit ez az egész egyiknek sem,vagy megismerkedik vkivel,rengeteget beszélnek,lelkileg nagyon közel kerülnek egymáshoz,de fizikailag nem történik semmi,de csak azért nem,mert a lelkiismeretük a jelenlegi partnerük miatt nem engedi meg,viszont egyébként meg vágynának rá.2010. jan. 5. 21:58
2/20 anonim válasza:
mind a 2 elég rossz..de úgy gondolom a megcsalás sokkal rosszabb!!!16/L
3/20 A kérdező kommentje:
Az első velem még nem esett meg,de persze egyértelmű,hogy ilyen helyzetben én is dobnám az illetőt,viszont a másodikat sajnos már átéltem és erre rá is ment a kapcsolatom 3 hónappal ezelőtt!:((
2010. jan. 5. 22:01
4/20 anonim válasza:
Szerintem a második rosszabb, viszont az elsőnek egyszerűbb a megoldása.
5/20 anonim válasza:
Mind 2 ért kiadnám az utját a páromnak!!Sajna ez van mi az hogy
6/20 anonim válasza:
Mindkettő megcsalás. Egyik fizikai, másik lélektani. A második hosszabb folyamat, több szenvedés.
7/20 anonim válasza:
Érzelmi vagy fizikai megcsalás? Mindkettő elárul sok dolgot! Mást keres! Ha fizikailag csal meg, szar vagy az ágyban és valami új kell neki... ha érzelmileg, akkor pedig nem szeret, keresi a másik felét, úgy érzi a másik lány/fiú jobb lenne, de lehet nem mer lépni! Szerinted melyik a jobb???
8/20 A kérdező kommentje:
Ha vkinek volt vmelyikben tapasztalata(inkább a második verzióra vagyok kiváncsi),megköszönném,ha leírná!:)
2010. jan. 5. 22:03
9/20 A kérdező kommentje:
22:03mas engem még fizikailag nem csaltak meg,de mint már mondtam kb. félévvel ezelőtt megesett velem a második,az akkori barátom bevallotta,mondtam neki h ha szakítani akar,akkor elfogadom a döntését,de ő váltig bizonygatta,hogy szeret és hogy én kellek neki...azt hittem hogy túl tudunk ezen jutni,és h ez az eset nem fog gondot okozni,de sajnos nem sikerült,azt már nem írom le h miért,mert túl hosszú!:(
2010. jan. 5. 22:09
10/20 anonim válasza:
Engem még se így se úgy nem csaltak meg, de a második rosszabb. Vagyis, hogy egészen pontos legyek, az az, amit nem bocsájtanék meg, az elsőt igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!