Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-nők! Nektek mennyire megalázó ha a párotok férjetek megcsal? Tudnátok hallgatni róla?
Senkire nem tartozik, max.a legjobb barátnőm tudná, hogy mi történt. Nyilván, ha megcsaltad és kiderült, vállald érte a következményeket, ennyi.
Én viszont kivágtalak volna rögtön, nálam ez nem fér bele egy kapcsolatba :)
Természetesen nem vagyunk együtt...
Csak gondoltam neki is jobb ha nem azt kell mondja pl egy rokonának vagy bárkinek aki megkérdezi hogy: valaki mást és meg*****.
Legalábbis nekem kellemetlen lenne ha azt kéne mondjam hogy nem voltam elég a páromnak.....
Hogy érted, hogy hallgatni róla? Hogy te elmond vagy sem? Vagy hogy ő elmondaná e a családjának, barátnőinek?
Én elmondanám a családomnak, ha ezt kérdezted. Ha pedig arról lenne szó, hogy én ilyet tennék, ami ki van zárva mert nem viselné el a lelkiismeretem, ha már nem működik a kapcsolat, megszakad. De soha nem tennék ilyet. Szóval akkor elmondanám, mert szintén a lelkiismeretem nem hagyna nyugodni és én érezném magam iszonyatosan szarul.
Talán megéri öszintének lenni, ha már összeházasodtatok nem? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!