Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, meg tudnátok bocsájtani a barátnőtöknek, ha kiderülne, hogy korábban prostituáltként dolgozott?
Nem kerültem még ilyen helyzetbe, így nem tudnám, hogy hogyan reagálnék, pedig köszönhetően egy közeli tapasztalatnak, elég sokat gondolkodtam rajta.
Ugyanis az egyik barátom egy korábban örömlányként dolgozó lánnyal házasodott össze. Szeretik egymást, van 2 gyerekük és boldogok. Már-már irigylésre méltó a boldogságuk.
Ha a lány végleg felhagyott vele, és tényleg szeretjük egymást, akkor azt hiszem számomra sem okozna gondot. Mindenkinek van múltja.
Attól függ hogyan állt hozzá a dolgokhoz. Ha a kapcsolat elején úgy tesz mint aki elérhetetlen eljátssza a jó kislányt és az úrinőt akkor nem.
Ha viszont normális volt és szeretem akkor igen bár azért át kéne beszélni a dolgokat.
Érdekes.
Amikor egy pasi kérdez olyat hogy mi lenne ha a barátnője megtudná hogy régen prostizni járt akkor a nők szinte kivétel nélkül elfogadhatatlannak tartják.
Gondolom elmondta a lány ,mert úgy érezte itt az ideje,jobb ,mint ha mástól tudta volna meg.
Képzeld haver a nőd meg qrva volt.. Ennél ez humánusabb valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!